Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.srpen 20:29

Ja povim jen jedno .. nekupoval bych nic starsiho jak neco s Intel Sandy bridge procesorem. Jde o to ze ten vykon pred/bez sandy a se sandy bridge je nebetycnej rozdil. Podle mne se vyplati posetrit malicko, myslim tak alespon tech 10tis a mit mrte lepsi vykon a tedy ten notebooku dele vydrzi aby na nem slo vsechno, nez koupit strep na kterym ti uz ted leccos nepujde. Myslim ze 10tis je spis spodni hranice pod kterou tezko koupis neco dobreho. (To neni ze bys musel mit neco extra jsou kompy i za 30tis, ale ten sb umi vse a jeste dlouho bude.) Takze vyber neco s procesorem alespon I3 a 6GB ram. Jinak pak budes nadavat proc ti na tom to ci ono nejde, ten rozdil je fakt velkej byla to dost prevratna rada.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.srpen 22:49

Ja povim jen jedno .. nekupoval bych nic starsiho jak neco s Intel Sandy bridge procesorem. Jde o to ze ten vykon pred/bez sandy a se sandy bridge je nebetycnej rozdil. Podle mne se vyplati posetrit malicko, myslim tak alespon tech 10tis a mit mrte lepsi vykon a tedy ten notebooku dele vydrzi aby na nem slo vsechno, nez koupit strep na kterym ti uz ted leccos nepujde. Myslim ze 10tis je spis spodni hranice pod kterou tezko koupis neco dobreho. (To neni ze bys musel mit neco extra jsou kompy i za 30tis, ale ten sb umi vse a jeste dlouho bude.) Takze vyber neco s procesorem alespon I3 a 6GB ram. Jinak pak budes nadavat proc ti na tom to ci ono nejde, ten rozdil je fakt velkej byla to dost prevratna rada.
Doplňuji:
Příklad a je to z Alzy, takže jistě seženeš i lepší I3: http://www.al­za.cz/acer-aspire-e1-571-cerny-d430560.htm Nebo líp: http://notebo­oky.heureka.cz/a­sus-k55vj-sx071h/
Jinak je to o tom … když koupíš I3, tak ti půjde vše a ještě ti to léta vydrží. Když koupíš slabší, tak už ti něco nepůjde a za chvíli budeš řešit výměnu a dát 8 za něco na čem ti něco nepůjde, nebo dát 10 za něco co pofičí … to je smysluplnej rozdíl.