Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.květen 23:27

No né?!!! Jéžiš já taky tak vařím čaj ale ten nádherný kastrol Sfinx je určen právě pro vaření jednoho a ne druhého. Otlučené okraje jsem opravil epoxidem, smalt jen čas od času vytřít houbičkou a ne vyžírat kyselinami!! Haha! Řeklo by se, strčte tam kyselinu citronovou, ale ta patří až do hrnku, jako citron. Nepoškozujte smalt prosím všichni co to čtete, ten chrání ten jed, co je pod ním. Když používáte hrnec, kastrol na brambory, nechte ho pro brambory, když pro čaj, omyjte ho s jarem, nezesvětlit, jinak porovatí, ničí se.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.květen 23:31

No né?!!! Jéžiš já taky tak vařím čaj ale ten nádherný kastrol Sfinx je určen právě pro vaření jednoho a ne druhého. Otlučené okraje jsem opravil epoxidem, smalt jen čas od času vytřít houbičkou a ne vyžírat kyselinami!! Haha! Řeklo by se, strčte tam kyselinu citronovou, ale ta patří až do hrnku, jako citron. Nepoškozujte smalt prosím všichni co to čtete, ten chrání ten jed, co je pod ním. Když používáte hrnec, kastrol na brambory, nechte ho pro brambory, když pro čaj, omyjte ho s jarem, nezesvětlit, jinak porovatí, ničí se.
Doplňuji:
žádné savo, žádné vaření sava, to rovnou vyhoďte, žádnou tekutou drátěnku. To, co platí na smalt. Máte smaltovanou vanu, tu taky zničíte mechanickým broušením. Smalt+čaj.