Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.únor 4:24

Belo ono záleží jak kvalitní těstoviny používáš?
Při vaření těstovin nešetři vodou, na půl kila těstovin alespon 3 litry
Damiana píše,že al dente je hned,ale to není pravda.Al dente jsou těstoviny,které jsou uvařeny ne zcela do měkka, ale už nejsou tvrdé!

Vodu osolit až ve chvíli, kdy voda vře.

Těstoviny vkládej do vroucí , jinak se budou lepit. Krátce zamíchej a během vaření promíchej, aby se těstoviny nepřichytily ke dnu.

Do vody nepřidávej olej .

Kolik minut těstoviny ke svému změknutí potřebují, je obvykle uvedeno na obale na zadní straně.
Zdroj:lidovky

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.únor 8:04

Belo ono záleží jak kvalitní těstoviny používáš?
Při vaření těstovin nešetři vodou, na půl kila těstovin alespon 3 litry
Damiana píše,že al dente je hned,ale to není pravda.Al dente jsou těstoviny,které jsou uvařeny ne zcela do měkka, ale už nejsou tvrdé!

Vodu osolit až ve chvíli, kdy voda vře.

Těstoviny vkládej do vroucí , jinak se budou lepit. Krátce zamíchej a během vaření promíchej, aby se těstoviny nepřichytily ke dnu.

Do vody nepřidávej olej .

Kolik minut těstoviny ke svému změknutí potřebují, je obvykle uvedeno na obale na zadní straně.
Zdroj:lidovky

Doplňuji:
olej přidej až budou těstoviny uvařené a promíchej