Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.leden 21:16

Koukej ja vedet ze nechavas opisovat spoluzacky tak ti taky tu znamku dam horsi ..proste to neni fer k ostatnim a ty jses bez urazky trubka.. ze je nechas opisovat a este okate ..!!!..co dodat snad jen ze ucitel nato ma pravo alespon z moralniho hlediska …!!..a co mas delat ?…nejlepe udelas kdyz se zavrtas doma do perin a poplaces si ..rano vstanes a zamyslis se nad sebou a nad svym jednanim kdyz holky nechavas opisovat ..!! zivot je boj a kazdy si ho ma vybojovat sam a ne ze za me nekdo neco udela ..to plati zejmena ve skole proto tam jses ..a spoluzacky take..

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.únor 8:38

Koukej ja vedet ze nechavas opisovat spoluzacky tak ti taky tu znamku dam horsi ..proste to neni fer k ostatnim a ty jses bez urazky trubka.. ze je nechas opisovat a este okate ..!!!..co dodat snad jen ze ucitel nato ma pravo alespon z moralniho hlediska …!!..a co mas delat ?…nejlepe udelas kdyz se zavrtas doma do perin a poplaces si ..rano vstanes a zamyslis se nad sebou a nad svym jednanim kdyz holky nechavas opisovat ..!! zivot je boj a kazdy si ho ma vybojovat sam a ne ze za me nekdo neco udela ..to plati zejmena ve skole proto tam jses ..a spoluzacky take..
Doplňuji:
jde to vice spoluzackam zneprijemnit v nataveni pc…pokud to vite a ucitel taky tak staci zmirnit kontrast na monitoru..nebude tolik svitit a nebo..rict uciteli jak se veci maji a byt seda myska nekde na jinem miste..take si muzes sednout a napsat dopis rediteli skoly o zaujeti ..ci napsat stiznost na dana vysvedceni zakona lhuta pro stiznost je 3dny..stiznost se tyka prezkoumani znamek a posila se ceske skolni inspekci..jde si stezovat i v prubehu roku…vis ale ja si stejne myslim ze to ucitel dela z jineho duvodu..jses proste chytra a mas skvele znamky tak se te snazi vyburcovat k vyssim vykonum..coz neni naskodu..nejdrive si pronluv s ucitelem a uved veci na pravou miru..zkuste s ucitelem najit ty jeho takzvane chyby za ktere ti dal horsi znamku a ty nasledne odstranit..