Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.leden 12:50

Nepíšeš kdo komu zahnul.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.leden 13:04

Nepíšeš kdo komu zahnul.
Doplňuji:
Jediná rada, která se osvědčila je – pryč od něj. Na nevěru není nikdy žádná omluva dost „omluvná“, byl to prostě a jen „čistý“ podraz.
Žít s podrazákem a věřit mu, to dost dobře nejde. Jasně, můžeš toho dost „překusovat“, ale uvnitř se budeš pořád trápit a budeš ho podezírat. Takový člověk ti vlastně jen ukázal, že si neváźí tvé lásky. Jestli někdo ale zas tak nemiluje (což asi nebude tvůj případ), dovede s takovým partnerem žít – protože věrnost pro něj nejspíš není ve vztahu prioritou.
Jestli se ale stále trápíš – a je to už dost dlouho – stresuješ jenom sama sebe. Je to takový masochismus, protože důvěra je pryč a lepší už to nebude. Takhle bys sama sebe odsoudila jen do pasivní, podřízené role. Je to stejné, jako když nějaka husa toleruje alkoholika nebo násilníka a myslí si, že on se změní.
Ber to jako životní zkušenost – nejsi první ani poslední – o to budeš do budoucna silnější a nebudeš možná tolerovat některé kecy, kterými tě nový partner bude chtít obalamutit. Začni žít nový život, nenech sebou vláčet minulostí, která tě jenom deptá. Ať to bylo jakkoli – jemu asi něco chybělo, ty sis myslela, že ne a jen sis představovala věrného chlapíka. Vždycky to holt nevyjde.