Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.prosinec 4:54

Ona se ta mrkvička musí umnět připravit. Důkladně udušená na másle s čerstvými brambůrky posypanými zelenou petrželkou. A nezahušťovat moc moukou. Zám to ze školní jídelny. Mrkev kaši z mouky a máslo žádné.Ani k ní maso nemusí být. Naše máma k tomu podávala vařené hovězí.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.prosinec 4:56

Ona se ta mrkvička musí umnět připravit. Důkladně udušená na másle s čerstvými brambůrky posypanými zelenou petrželkou. A nezahušťovat moc moukou. Zám to ze školní jídelny. Mrkev kaši z mouky a máslo žádné.Ani k ní maso nemusí být. Naše máma k tomu podávala vařené hovězí.
Doplňuji:
Já jí mám rád jemně nasrouhanou s citronem a a mírně oslazenou jako salát. MŇAM