Odpověděl/a – 12.říjen 15:41
Tak já mám ráda spíš klasiku-šunku nebo slaninu (a nebo jakejkoliv jinej salám)trochu prohřát,do toho rozklepnout pár vajec a nechat bílek ztuhnout a žloutek hotový tak napůl,na odzdobu zelenou petržel nebo naťovou cibulku,k tomu čerstvý chleba…hmmmm,vajíčka doma mám,chleba taky,vlastně i ten salám,tak asi vím co budu mít k večeři,ale nevím kdo bude dojídat tu houbovou omáčku.....
Odpověděl/a – 12.říjen 15:43
Tak já mám ráda spíš klasiku-šunku nebo slaninu (a nebo jakejkoliv
jinej salám)trochu prohřát,do toho rozklepnout pár vajec a nechat bílek
ztuhnout a žloutek hotový tak napůl,na odzdobu zelenou petržel nebo naťovou
cibulku,k tomu čerstvý chleba…hmmmm,vajíčka doma mám,chleba
taky,vlastně i ten salám,tak asi vím co budu mít k večeři,ale nevím kdo
bude dojídat tu houbovou omáčku.....
Doplňuji:
Ono stačí tu uzeninu jen prohřát,protože jak se budou potom na tom smažit
vajíčka,tak aby pak nebyla připečená.