Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.říjen 20:55

Ono to vypadá s největší pravděpodobností na alergii. Pokud je to pravidelně a ve stejném období, tak bych zkusila zajít na alergologii a nechala si udělat nějaké testíky. Sama mám odzkoušeno, kdy se mi vyplatí preventivně vzít obden prášek. Stačí 3 tablety a je klid. Když na to zapomenu, tak potom mám vleklé problémy a dlouho se dostávám zpátky do formy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.říjen 10:31

Ono to vypadá s největší pravděpodobností na alergii. Pokud je to pravidelně a ve stejném období, tak bych zkusila zajít na alergologii a nechala si udělat nějaké testíky. Sama mám odzkoušeno, kdy se mi vyplatí preventivně vzít obden prášek. Stačí 3 tablety a je klid. Když na to zapomenu, tak potom mám vleklé problémy a dlouho se dostávám zpátky do formy.
Doplňuji:
No, to není tak jisté, pokud se lékař nezaměřil na konkrétní příznaky. Alergií je neuvěřitelná spousta. Když jsem byla na vyšetření já, zkoumal alergolog 12 vzorků. Když jsem se zeptala, proč nevyšetřuje i nikotin, tak mi odpověděl, že to je zbytečné, protože podle popisu svých příznaků na ten spolehlivě alergická jsem. Dokonce existuje i alergie na chlad – docela pěkný fórek,co?