Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.září 12:43

prošel jsem jich několik. V dětsví Píďa, na OUPO, kde jsem učil mi říkali Hanzelka, dost jsem cestoval, ale pořád lepší než říďa – Zikmund, asociace na lišku rezavou v historii. Posledních 20 let mám hasič, vychází to z profese a na tom jsem si i postavil svůj image. Pokud má někdo problém s PC mobilem tak jej známí i kámoši(ky) odkazují na hasiče. Nechci tu přezdívku zklamat. Má to výhodu, stále se učím prg, technologie atd.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.září 13:52

prošel jsem jich několik. V dětsví Píďa, na OUPO, kde jsem učil mi říkali Hanzelka, dost jsem cestoval, ale pořád lepší než říďa – Zikmund, asociace na lišku rezavou v historii. Posledních 20 let mám hasič, vychází to z profese a na tom jsem si i postavil svůj image. Pokud má někdo problém s PC mobilem tak jej známí i kámoši(ky) odkazují na hasiče. Nechci tu přezdívku zklamat. Má to výhodu, stále se učím prg, technologie atd.
Doplňuji:
zapomněl jsem na jednu, kterou jsem měl taky rád, RADAR. Kromě jiných odb. předmětu jsem měl i spojení. Tak mi říkali podle výkoňáka-kancl krysy v MASH, ten seriál mám dodnes rád a zkouknu jej kdykoliv.