Odpověděl/a – 2.srpen 17:18
Také to můžeš zmrazit. Zrovna včera jsem měla tiramisu zmrzlinu –
byly v ní i piškoty, nebylo to špatné. Já vím, zmrzka se připravuje
jinak, ale já bych to prubla. Nebo ty poháry, jak radí Hanulka. Jen pokud to
máš hodně řídké, přidala bych na dno misek ještě nějaké ty piškoty
navíc, aby to tak neplavalo. A možná i banány. Vršek můžeš pak při
podávání dozdobit šlehačkou a posypat hořkým kakaem. Ale s tiramisu to
už nebude mít společného fakt skoro nic. Ale dobré to být může, ne?
🙂
Odpověděl/a – 2.srpen 17:22
Také to můžeš zmrazit. Zrovna včera jsem měla tiramisu zmrzlinu –
byly v ní i piškoty, nebylo to špatné. Já vím, zmrzka se připravuje
jinak, ale já bych to prubla. Nebo ty poháry, jak radí Hanulka. Jen pokud to
máš hodně řídké, přidala bych na dno misek ještě nějaké ty piškoty
navíc, aby to tak neplavalo. A možná i banány. Vršek můžeš pak při
podávání dozdobit šlehačkou a posypat hořkým kakaem. Ale s tiramisu to
už nebude mít společného fakt skoro nic. Ale dobré to být může, ne?
🙂
Doplňuji:
Btw – Ještě poznámka. Tos' tam chtěla tu smetanu ke šlehání také lít
(jak jsi tam nalila tu na vaření)? To by sis moc nepomohla. Smetanu jsi měla
ušlehat. Btw – Pominu-li absenci mascarpone, tak šlehačka tam stejně
vůbec nepatří. Ale našlehaný sníh z bílků. Plus vyšlehané žloutky
s cukrem do pěny a ono mascarpone. Přeji ti, ať se ti příště
povede. 🙂