Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.červenec 15:45

Bramborový guláš z polévky v pytlíku-jednoduchá snadná záležitost.
Chce to trochu brambor,kousek kabanosu,jednu gulášovou polívku-nejlepší je taková,co je není úplně v prášku,to poznáš na omak,v sáčku se to nepřesypává.A měla by se dávat do vařící vody.
Brambory nakrájej na kostky,kabanos taky,do hrnce dej trochu sádla,brambory s kabanosem na sádle orestuj,ale míchej,aby se nepřipálily,po chvilce zalej litrem vody,přidej půlku masoxu a přiveď k varu.Jakmile jsou brambory měkké,přidej k nim polívku ze sáčku a nechej zase vařit,ale občas míchej,rádo se připaluje.Pokud to není dostatečně husté,rozkvrdlej trochu hladké mouky v troše studené vody,aby nebyly hrudky a rychle vlej do guláše,zamíchej a nechej ještě zavařit.
Výhodou je,že nepotřebuješ skoro žádné koření,max.trochu soli nebo gulášové směsi na dochucení.Podává se s chlebem.
Pokud by vás na večeři bylo víc,přidej brambory i kabanos a polívky budou potřeba dvě.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.červenec 15:47

Bramborový guláš z polévky v pytlíku-jednoduchá snadná záležitost.
Chce to trochu brambor,kousek kabanosu,jednu gulášovou polívku-nejlepší je taková,co je není úplně v prášku,to poznáš na omak,v sáčku se to nepřesypává.A měla by se dávat do vařící vody.
Brambory nakrájej na kostky,kabanos taky,do hrnce dej trochu sádla,brambory s kabanosem na sádle orestuj,ale míchej,aby se nepřipálily,po chvilce zalej litrem vody,přidej půlku masoxu a přiveď k varu.Jakmile jsou brambory měkké,přidej k nim polívku ze sáčku a nechej zase vařit,ale občas míchej,rádo se připaluje.Pokud to není dostatečně husté,rozkvrdlej trochu hladké mouky v troše studené vody,aby nebyly hrudky a rychle vlej do guláše,zamíchej a nechej ještě zavařit.
Výhodou je,že nepotřebuješ skoro žádné koření,max.trochu soli nebo gulášové směsi na dochucení.Podává se s chlebem.
Pokud by vás na večeři bylo víc,přidej brambory i kabanos a polívky budou potřeba dvě.
Doplňuji:
a taky dvojnásobné množství vody.