Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.březen 12:24

Mezi tučné ryby patří makrela, sleď, tuňák, čerstvé sardinky, losos a platýs.

Mám ryby ráda, dělám je každý týden. Miluji makrelu pečenou nad ohněm, jinak občas si dám uzenou, jindy lososa, sledě v kyselém nálevu, sardinky a tuňáka v konzervě.

MUDr. C. v TV neposchloucám, ale poznatky beru z jiných zdrojů.

Navíc si denně dávám kapsli s rybím olejem.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.březen 12:57

Mezi tučné ryby patří makrela, sleď, tuňák, čerstvé sardinky, losos a platýs.

Mám ryby ráda, dělám je každý týden. Miluji makrelu pečenou nad ohněm, jinak občas si dám uzenou, jindy lososa, sledě v kyselém nálevu, sardinky a tuňáka v konzervě.

MUDr. C. v TV neposchloucám, ale poznatky beru z jiných zdrojů.

Navíc si denně dávám kapsli s rybím olejem.
Doplňuji:
Oprava patvaru – neposlouchám.