Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.srpen 16:03

Mamka vždycky zabodovala s kynutými koláči s mrkvovou náplní. Já jsem na vaření kopyto, takže sama jsem se tuhle mňamku ještě neodvážila zkusit upéct, ale chystám se. Jednou :D Fakt jsou moc dobrý – klasický kynutý těsto jako na koláče tvarohový, jen místo tvarohové náplně se tam dá náplň z dušené mrkve. Jak na sladkostech moc neujíždím, tady většinou neodolám a jeden sblajznu :)
Jinak co si tak ještě vzpomínám, nikdy nezklamala hrášková polévka s drobením a taky domácí „cinzano“. Polívečka je jednoduchá, v pohodě ji zvládám i já :)) – a taky relativně nenáročná na čas.
To Cinzano je potřeba dělat několik týdnů dopředu, ale výsledek docela stojí za to – od vermutu z obchodu skoro k nerozeznání, rozdíl v ceně: výrazný :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.srpen 18:14

Mamka vždycky zabodovala s kynutými koláči s mrkvovou náplní. Já jsem na vaření kopyto, takže sama jsem se tuhle mňamku ještě neodvážila zkusit upéct, ale chystám se. Jednou :D Fakt jsou moc dobrý – klasický kynutý těsto jako na koláče tvarohový, jen místo tvarohové náplně se tam dá náplň z dušené mrkve. Jak na sladkostech moc neujíždím, tady většinou neodolám a jeden sblajznu :)
Jinak co si tak ještě vzpomínám, nikdy nezklamala hrášková polévka s drobením a taky domácí „cinzano“. Polívečka je jednoduchá, v pohodě ji zvládám i já :)) – a taky relativně nenáročná na čas.
To Cinzano je potřeba dělat několik týdnů dopředu, ale výsledek docela stojí za to – od vermutu z obchodu skoro k nerozeznání, rozdíl v ceně: výrazný :)
Doplňuji:
I Cinzano je v diskuzi ;)