Odpověděl/a – 28.červenec 23:09
Léta dělám okurky podle tohoto receptu – jsou vynikající a je to
jednoduché a rychlé.
Okurky dobře omyjeme a naskládáme do skleniček spolu s : 5 ks nového
koření, 5 ks černého pepře, 2 bobkové listy, 1/2 kávové lžičky
hořčičných semínek, 2 kolečka cibule, snítko kopru, 1 dl octa,
5 cukerínů a 1 rovnou lžičku soli. Zavřít, sterilovat a nechat
obráceně vystydnout. Velkou výhodou je, že se nemusí zvlášť dělat lák,
takže odpadá jakékoli mrhání surovinami a taky dvojí práce. Za kvalitu
ručím! – Ať sním svůj klobouk, jestli jsem vám lhal!
Odpověděl/a – 29.červenec 12:03
Léta dělám okurky podle tohoto receptu – jsou vynikající a je to
jednoduché a rychlé.
Okurky dobře omyjeme a naskládáme do skleniček spolu s : 5 ks nového
koření, 5 ks černého pepře, 2 bobkové listy, 1/2 kávové lžičky
hořčičných semínek, 2 kolečka cibule, snítko kopru, 1 dl octa,
5 cukerínů a 1 rovnou lžičku soli. Zavřít, sterilovat a nechat
obráceně vystydnout. Velkou výhodou je, že se nemusí zvlášť dělat lák,
takže odpadá jakékoli mrhání surovinami a taky dvojí práce. Za kvalitu
ručím! – Ať sním svůj klobouk, jestli jsem vám lhal!
Doplňuji:
Pravd, pravda, na H2O jsem skutečně zapomněl, ale to je snad
logické…sorry.
Jo a taky je steriluju cca 15 minut – díky za připomínky.