Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.leden 13:25

Naprosto bez problémů. Já jsem otěhotněla hned po vysazení prášků. Až jsem z toho byla v šoku, ale to neznamená, že to vyhde hned i tobě. Může to klidně trvat i několik měsíců. Hlavně to řekni taky příteli. Pravděpodobně by asi nebyl nadšený z onoho postavení před hotovou věc. Podle mého názoru je to pořádnej podraz. Ale jinak ti držím palec.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.leden 13:48

Naprosto bez problémů. Já jsem otěhotněla hned po vysazení prášků. Až jsem z toho byla v šoku, ale to neznamená, že to vyhde hned i tobě. Může to klidně trvat i několik měsíců. Hlavně to řekni taky příteli. Pravděpodobně by asi nebyl nadšený z onoho postavení před hotovou věc. Podle mého názoru je to pořádnej podraz. Ale jinak ti držím palec.
Doplňuji:
Tak to ti přeju, aby ti to vyšlo co nejdříve. Těhotenství je jedna z nejkrásnějších věcí, které jsem kdy zažila. Je to sice občas náročnější, ale stojí to za to. A krásnější už je jenom, když se to dítě narodí. Zkus si propočítat ovulaci. Na internetu je hodně ovulačních kalkulaček a mě to podle toho vyšlo. A to i přes braní prášků. Přeju hodně štěstí.