Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.červenec 10:05

Můžete použit ten z té lednice moje babička to tak taky dělá z lednice ho vždy vytáhne nechá ho chvíli v kuchyni při pokojové teplotě na lince pak ho dle postupu dodělá a upeče buchty.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.červenec 10:25

Můžete použit ten z té lednice moje babička to tak taky dělá z lednice ho vždy vytáhne nechá ho chvíli v kuchyni při pokojové teplotě na lince pak ho dle postupu dodělá a upeče buchty.
Doplňuji:
ještě doplním našla jsem ti stránku kde máš taky napsáno že to takto můžeš udělat.
http://telatko­.bloguje.cz/459006-uchovani-kvasku.php

http://domaci­pekarny.dama.cz/re­cept.php?r=3483

Moje babička říká, že když se kvásek vyndá z lednice a chci ho zpracovat je dobré ho nechat ohřát na pokojovou teplotu – počkat třeba hodinu a pak ho můžu normálně použit.
Hanulko moje babička to takto dělá už roky a buchty má vždy vynikající.