Odpověděl/a – 9.červenec 10:05
Můžete použit ten z té lednice moje babička to tak taky dělá z lednice ho vždy vytáhne nechá ho chvíli v kuchyni při pokojové teplotě na lince pak ho dle postupu dodělá a upeče buchty.
Odpověděl/a – 9.červenec 10:25
Můžete použit ten z té lednice moje babička to tak taky dělá
z lednice ho vždy vytáhne nechá ho chvíli v kuchyni při pokojové
teplotě na lince pak ho dle postupu dodělá a upeče buchty.
Doplňuji:
ještě doplním našla jsem ti stránku kde máš taky napsáno že to takto
můžeš udělat.
http://telatko.bloguje.cz/459006-uchovani-kvasku.php
http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3483
Moje babička říká, že když se kvásek vyndá z lednice a chci ho
zpracovat je dobré ho nechat ohřát na pokojovou teplotu – počkat třeba
hodinu a pak ho můžu normálně použit.
Hanulko moje babička to takto dělá už roky a buchty má vždy
vynikající.