Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.březen 12:50

Velký průměr. Není ani nejlepší z Evropy ani v top 10. Znám desítky lepších… Pro klidnější, pohodovější, volnější, spokojenější, přátelštější, bohatší, zajímavější/krás­nější (…), život.

Česko jako stát – politicky a ekonomicky má dost problémů. Samozřejmě, že když to srovnáváme třeba se zeměmi třetího světa, chudými, postihnutými válkou, s vysokou kriminalitou, atd., tak je na tom Česko relativně dobře. Ale když ho srovnáváme s ostatními vyspělými, bohatými nebo prostě se státy stabilními, lépe funkčními/vedenými, tak na to Česko dobře není. Vlády, hospodaření, různé systémy,… fungují většinou naprd. Maximálně vždy průměrně. K nejlepší zemi na světě má hóóódně daleko, jakož i ke skvělým problémům a dobré společnosti.

Česko jako společnost má problémů ještě víc (samozřejme to taky ovlivňuje nejvíc ten stát/politika, ale to je prsotě spíš přičina; Zde se to týká hlavně třeba mentality). Problémy různých druhů, civilizační choroby, předsudky, egoismus, morálka a mravy v poklesu, čím dál víc vulgarismu a nevychovanosti/drzos­ti, nepřátelství, sporů; mizející hodnoty a dobré vlastnosti, sociální a individuální (psychické) problémy, konzum, uspěchaný život, často složitý, s uměle vytvořenými problémy, stres, deprese, zatížení na občana ze strany státu, samozřejmě i nastupující progresivismus a západní kultura s jejími „hodnoty“ a světonázory, atd atd.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.březen 12:54

Velký průměr. Není ani nejlepší z Evropy ani v top 10. Znám desítky lepších… Pro klidnější, pohodovější, volnější, spokojenější, přátelštější, bohatší, zajímavější/krás­nější (…), život.
Si první polož otázku zda je ČR bezproblémové. Zcela očislyšně a ušividně není. Problémů má habaděj, kam se jen podíváš.

Česko jako stát – politicky a ekonomicky má dost problémů. Samozřejmě, že když to srovnáváme třeba se zeměmi třetího světa, chudými, postihnutými válkou, s vysokou kriminalitou, atd., tak je na tom Česko relativně dobře. Ale když ho srovnáváme s ostatními vyspělými, bohatými nebo prostě se státy stabilními, lépe funkčními/vedenými, tak na to Česko dobře není. Vlády, hospodaření, různé systémy,… fungují většinou naprd. Neefektivně, často i šíleně. Maximálně vždy průměrně. K nejlepší zemi na světě má hóóódně daleko, jakož i ke skvělým poměrům a celé společnosti.

Česko jako společnost má problémů ještě víc (samozřejme to taky ovlivňuje nejvíc ten stát/politika, ale to je prostě spíš přičina; Zde se to týká hlavně třeba mentality). Problémy různých druhů, civilizační choroby, předsudky, egoismus, morálka a mravy v poklesu, čím dál víc vulgarismu a nevychovanosti/drzos­ti, nepřátelství, sporů; mizející hodnoty a dobré vlastnosti, sociální a individuální (psychické) problémy, konzum, uspěchaný život, často složitý, s uměle vytvořenými problémy, stres, deprese, zatížení na občana ze strany státu, samozřejmě i nastupující progresivismus a západní kultura s jejími „hodnoty“ a světonázory, atd atd.