Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.únor 23:26

Pěstování pšenice, pro větší výnos.
To není ta pšenice, kterou jsme jedli, jako děti a mladí. :/
Bez ohledu na nynější levné ukrajinské obilí, které nesplňuje české,
ani evropské normy.
Léta baštíme v Evropě bakelit, v podobě pšenice, nejen ze třetích zemí,
ale i a hlavně z Kanady.
Bakelit, když zahřejete, tak změkne a teče, než shoří (!).
GM potraviny obilí, zmiňovat raději nebudu.
To, že je třetí den chléb plasnivý, není žádná vyjímka.

DĚKUJI, NECHCI.
Nikdy bych chléb do mikrovlnky nedala!!!
Fujtajbly už nejím (co nejméně)…., sebevrah nejsem 😉
To bych si raději udělal topinku, nacucanou sádlem 😉
Nebo nasušila kostičky do polébky.
MW troubu přes 20 let v domácnosti nemám.
To, že jejímu užívání („mrtvé jídlo“), mám osobní výhrady je jedna věc.
Hlavním důvodem je to, že pokrmy, ohřívané v MW troubě, mi NIKDY NECHUTNALY.
A to jsou někteří experti, kteří jsou schopní v ní ohřát i mléko.
Dokonce jedovaté matky, které jsou schopné ohřívat v ní
i mléka pro novorozeňata :/
Neznalost zákona neomlouvá. Pohodlnost také ne.
Neznalosti ve výživě(principech), JEN ničí zdraví dětí a blízkých osob,
což je obrazně řečeno trestuhodné.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.únor 23:34

Pěstování pšenice, pro větší výnos.
To není ta pšenice, kterou jsme jedli, jako děti a mladí. :/
Bez ohledu na nynější levné ukrajinské obilí, které nesplňuje české,
ani evropské normy.
Léta baštíme v Evropě bakelit, v podobě pšenice, nejen ze třetích zemí,
ale i a hlavně z Kanady.
Bakelit, když zahřejete, tak změkne a teče, než shoří/seškvaří se (!).
Proto odborníci ve výživě, tak vehementně brojí proti bílé mouce obecně.
Nikdo se pořádně nedozví, odkud pšenice pochází a jak byla vypěstovaná.
GM potraviny obilí, zmiňovat raději nebudu.
To, že je třetí den chléb plesnivý, není nic neobvyklého.

DĚKUJI, NECHCI.
Nikdy bych chléb do mikrovlnky nedala!!!
Fujtajbly už nejím (co nejméně)…., sebevrah nejsem 😉
To bych si raději udělal topinku, nacucanou sádlem 😉
Nebo nasušila kostičky do polévky.
MW troubu přes 20 let v domácnosti nemám.
To, že jejímu užívání („mrtvé jídlo“), mám osobní výhrady je jedna věc.
Hlavním důvodem je to, že pokrmy, ohřívané v MW troubě, mi NIKDY NECHUTNALY.
A to jsou někteří experti, kteří jsou schopní v ní ohřát i mléko.
Dokonce jedovaté matky, které jsou schopné ohřívat v ní
i mléka pro novorozeňata :/
Neznalost zákona neomlouvá. Pohodlnost také ne.
Neznalosti ve výživě(principech), JEN ničí zdraví dětí a blízkých osob,
což je obrazně řečeno trestuhodné.