Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.únor 14:45

Slýdkovy je přiolastňvací příd. jmémo, takže použiji vzor matčiny – matčiny bonbony, nebo ty bonbony, jako ty hrady. Dvojoí kontrola.

Přiřadíte přídavné i podstatné jméno ike vzorům. Sláskovy ty jako ty otcovy, případně Sládkovi ti otcovi, ale když použijete vzor matčiny, vyslovujete tvrdě, takže je to snazší Příklad Sládkovi synové – tiosynové, tiomatčini synovél 6živvotnost jako ti pánové.l
. ,.
Je důležité si uvw´ědomit, kterou pomlůcku použije a odpovšď máte hned. – životná jjmén a , nebo neuživotná .

Disraeli – Sládkovi/y je přivlatňovací přídavné jméno, , takže hraje roli, protože tvar se dá posoudit správně ze dvou úhluůpohledu.

Pokud bych brala Sládek jako příjmení, tak se často chybně uvádí bonbony p. Sládka, správně – s ptám čí bonbony ?- Sládkovy bomnbony.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.březen 7:53

Sládkovy je přivlastňvací příd. jmémo, takže použiji vzor matčiny – matčiny bonbony, nebo ty bonbony, jako ty hrady. Dvojí kontrola.

Přiřadíte přídavné i podstatné jméno ke vzorům. Slásovy ty jako ty otcovy, případně Sládkovi ti otcovi, ale když použijete vzor matčiny, vyslovujete tvrdě, takže je to snazší Příklad Sládkovi synové – tisynové, timatčini synovél živvotnost jako ti pánové.l
. ,.
Je důležité si uvědomit, kterou pomlůcku použije tea odpovšď máte hned. – životná jjména ,nebo neuživotná .

Disraeli – Sládkovi/y je přivlatňovací přídavné jméno, , takže hraje roli, protože tvar se dá posoudit správně ze dvou úhlů pohledu.

Pokud bych brala Sládek jako příjmení, tak se často chybně uvádí bonbony p. Sládka, správně – s eptám čí bonbony ?- Sládkovy bonbony.