Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.leden 23:35

Rychlost myšlenky. Nedostižná, rovná teleportaci (její rychlostí, avšak stále přenos prostorem). Není to jen nehmotné, abstraktní a neexistující cosi. Je to skutečné, reálné a existující i vně mozku. Při telepaticíh, které již byly prokázány, se myšlenky, či spíše podoby/obrazy a ono spojení projevovalo okamžitě nehledě na vzdálenost. Byl by možný i na vzdáleném místě v galaxii nebo v daleké jiné galaxii, kde by se projektovalo/pře­nášelo okamžitě. Vedle toho je světelná (ale hypotetické nadsvětelné rychlosti) vcelku šnecí rychlost, kde jeden světelný rok není moc velká vzdálenost – ko poměru velikosti (i nám známého) vesmíru.
Technologicky? Těžko říct, ale nějaký způsob bude. Protože považ, že i rychlost světla je na cestování vesmírem (i třeba jen mezi soustavami) velmi pomalá a zákonitě MUSÍ existovat něco rychlejšího… A hypotetické nadsvětelné rychlosti jsou i v těch teoriích stále pomalé, pro cestování nařpíč vesmírem. Avšak technologie jsou jen usnadnitelem a projekcí mysli, myšlenek, takže jednou technologií (materiálů, strojů, „vnějších“ věcí) pro usktečňování myšlenek/vůle nebude třeba. Viz psychické síly. Viz metapsychika. Vit panteismus, panenteismus, monismus, hylozoismus, henoteismus, pandeismus, henosis, monad, absolutno, nús, (numen, animismus,), vyšší vědomí, theurgie, panpsychismus, .. to vše konče v tu henosis (ve sjednocení a zbožštění, či ve skutečné sjednocení s božstvem/Jed­notou).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.leden 23:39

Rychlost myšlenky. Nedostižná, rovná teleportaci (její rychlostí, avšak stále přenos prostorem). Není to jen nehmotné, abstraktní a neexistující cosi. Je to skutečné, reálné a existující i vně mozku. Při telepaticíh, které již byly prokázány, se myšlenky, či spíše podoby/obrazy a ono spojení projevovalo okamžitě nehledě na vzdálenost. Prozatím spíše jen nevědomý přenos, bez vůle (vědomí – lidské – samo o sobě omezené). Byl by možný i na vzdáleném místě v galaxii nebo v daleké jiné galaxii, kde by se projektovalo/pře­nášelo okamžitě. Vedle toho je světelná (ale hypotetické nadsvětelné rychlosti) vcelku šnecí rychlost, kde jeden světelný rok není moc velká vzdálenost – ku poměru velikosti (i nám známého) vesmíru. Tam kde by se světelný papsek dostával miliony let (a nekonečně mnoho), tam by se myšlenka přenesla a projevila hned.
Tak vlastně fungují i „neznámé vibrace“ ve vesmíru a rezonance.

Technologicky? Těžko říct, ale nějaký způsob bude. Protože považ, že i rychlost světla je na cestování vesmírem (i třeba jen mezi soustavami) velmi pomalá a zákonitě MUSÍ existovat něco rychlejšího… A hypotetické nadsvětelné rychlosti jsou i v těch teoriích stále pomalé, pro cestování napříč vesmírem. Otázkou je jen JAK. Avšak technologie jsou jen usnadnitelem a projekcí mysli, myšlenek, takže jednou technologií (materiálů, strojů, „vnějších“ věcí) pro usktečňování myšlenek/vůle nebude třeba. Viz psychické síly. Viz metapsychika. Vit panteismus, panenteismus, monismus, hylozoismus, henoteismus, pandeismus, henosis, monad, absolutno, nús, (numen, animismus,), vyšší vědomí, theurgie, panpsychismus, .. to vše konče v tu henosis (ve sjednocení a zbožštění, či ve skutečné sjednocení s božstvem/Jed­notou).