Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.říjen 13:38

Obrázkový průvodce-jak poznat autenticitu nefalšovanost značkového parfému:
https://frangi­pani.cz/fejky-parfemu-jak-poznat-padelek-parfemu/
🙂

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.říjen 13:41

Obrázkový průvodce-jak poznat autenticitu nefalšovanost značkového parfému:
https://frangi­pani.cz/fejky-parfemu-jak-poznat-padelek-parfemu/
🙂

Pokud se chceš ujistit, že kupuješ originální parfém, můžeš se řídit následujícími tipy:

Kupuj od důvěryhodného prodejce: Kupuj parfémy pouze od ověřených prodejců, jako jsou oficiální obchody značek, velké obchodní řetězce nebo ověřené online obchody.

Zkontroluj obal: Originální parfémy mají obvykle kvalitní a pevný obal s jasně tištěnými informacemi o výrobci, složení a dalšími údaji. Pokud je obal poškozený, špatně tištěný nebo neobsahuje všechny potřebné informace, může to být známka padělku.

Zkontroluj flakon: Flakon originálního parfému by měl být kvalitní a pevný. Pokud je flakon levný nebo se zdá být špatně vyrobený, může to být známka padělku.

Zkontroluj vůni: Pokud má parfém příliš silnou nebo příliš slabou vůni, může to být známka padělku. Originální parfémy mají vůni vyváženou a příjemnou.

Zkontroluj cenu: Pokud je cena parfému podezřele nízká, může to být známka padělku. Padělkové parfémy jsou často nabízeny za nižší ceny než originály.

Zkontroluj sériové číslo: Některé značky parfémů mají na svých produktech sériová čísla, která lze ověřit u výrobce. Pokud sériové číslo chybí nebo není možné ho ověřit, může to být známka padělku.

Zkontroluj distribuci: Pokud je parfém distribuován z neznámého zdroje nebo země, může to být známka padělku.

🙂