Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.září 13:16

Může to být pozůstatek z chovu, že zobají svůj trus. Slepičky chtějí pravidelně hrabat, kousek zelené trávy na uždibování, když slepičkám zryjete kousek místa, stačí 1×1 metr, budou si hrabat žížaly. Nezapomeňte jim dát někam zrní, na zobání. Skořápky vajíček jim dávejte jen roztlučená na prášek, nejlépe v jídle.

https://www.go­ogle.com/sear­ch?q=pro%C4%8D+je+ve+ssl­eopi%C5%A1%C3%­ADm+teursu+zrn%C3%AD­&oq=pro%C4%8D+je+ve+ssle­opi%C5%A1%C3%­ADm+teursu+zrn%C3%AD­+&aqs=chrome.­.69i57j33i10i160­.10712j0j15&sou

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.září 13:26

Myslím si, že příčinou je suché obilí jako jediné krmení. . To je příliš tvrdé a slepice jej kvůli svému krátkému trávicímu traktu nevyužije nikdy beze zbytku. Nezpracuje ho natolik, aby využila všechny výživné látky. Do jejího tělíčka se jí navíc dostane velké množství škrobu, po kterém může nepřiměřeně tloustnou

O krmení se dovíte víc v odkazu
https://www.sle­picar.cz/blog/265-proc-ne-davat-obili-slepicim.html

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.září 13:33

Nikdy jsem se s tím nesetkala, i když rodiče chov akli slepoice. Vzpomíonám si, že matka tvrdila, řže sleopice nemá dostávat jen zrnoí, které je píliš tvrdé na jejoí strávení. Přidávala bílkoviny , šrot. Víc si nepamatuji.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.září 18:11

Nikdy jsem se s tím nesetkala, i když rodiče chovaki slepoice. Vzpomíonám si, že matka tvrdila, že sleopice nemá dostávat jen zrnoí, které je píliš tvrdé na jejoí strávení, aproptp přidávala bílkoviny , šrot. Víc si nepamatuji.