Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.červen 12:35

Bezdrátové klávesnice a myši pracují na principu přenosu dat bezdrátovými technologiemi, jako je Bluetooth nebo RF (rádiové frekvence). Tyto zařízení generují signály, které jsou přijímány přijímačem připojeným k vašemu počítači.

Pokud jde o spolupráci nové klávesnice s existující myší, pokud obě zařízení používají stejnou technologii (Bluetooth nebo RF), měly by spolupracovat bez problémů. Pokud jsou obě od stejné značky, mohou být dokonce schopné sdílet jeden přijímač.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.červen 12:40

Bezdrátové klávesnice a myši pracují na principu přenosu dat bezdrátovými technologiemi, jako je Bluetooth nebo nějaký firemní RF protokol. Tyto zařízení generují signály, které jsou přijímány přijímačem připojeným k vašemu počítači.

Pokud jde o spolupráci nové klávesnice s existující myší, pokud obě zařízení používají stejnou technologii (Bluetooth) a jsou od stejného výrobce je pravděpodobné, že spolupracovat budou a i mohou být schopny sdílet společný přijímač, mám ověřeno u Logitech zařízení. Ne všichni výrobci ale musí nutně dodržovat konzistentní a zpětně kompatibilní bezdrátový standard napříč svým produktovým portfoliem, speciálně pak ne výrobci, kteří si objednávají produkci z Číny (každý model od jiné fabriky) a sami na ta zařízení lepí jen své logo.