Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.březen 13:09

Už je to 40 let, co jsem se poprvé šla představit do rodiny svého budoucího muže. Nalíčená, s drahým účesem a na vysokých podpatcích jsem elegantně vplula do jejich domu.
Tehdy ještě bylo kouření v módě a tak jsem neodmítla, když mi můj budoucí tchán nabídl cigaretu přestože jsem byla jen sváteční kuřák. Elegantně jsem si přehodila nohu přes nohu a s cigaretou mezi dvěma nataženými prsty, tak jak jsem to v televizi odkoukala od Audrey Hepburnové, jsem afektovaně vypouštěla kouř vzhůru.
Mluvili jsme o takových těch obvyklých předsvatebních věcech: Kde se bude bydlet, od koho si vezmeme nějaké kusy nábytku a tak…
Náhle jsem poznala, že se blíží chvíle, kdy si prdnu. Střídavě jsem přehazovala jednu nohu přes druhou, usilovně jsem to potlačovala ale od začátku mi bylo jasné, že je to předem marný boj!
Nehoda přišla ve chvíli, kdy jsem se na židli nahnula dopředu abych odklepala popel z cigarety do popelníku, který stál uprostřed stolu. Ozvala se řacha, která opravdu nešla přeslechnout!
Můj budoucí manžel zčervenal jako rak a upřeně se díval na špičky svých bot, tchýně mě obdařila pohledem, za který by se nemusela stydět ani Čachtická paní a já jsem si okamžitě přestala hrát na Audrey Hepburnovou. Po očku jsem pokukovala po tchánovi, který prý byl autoritativní hlavou celé rodiny, co on na to. Budoucí tchán si mne chvíli zamyšleně prohlížel, pak se naklonil na stranu a vypustil přímo atomovku. Nonšalantně si odklepl popel do popelníku a pronesl. "Myslím holka, že do naší rodiny skvěle zapadneš. Takže tě u nás tímto vítám. "
Myslím, že ani nemusím dodávat, že když jsem se ve své nové rodině takto uvedla, že jsem to svému manželovi pak už nikdy nemohla zakazovat.
Mulčo, jestli na vás nepřijdou nikdy žádné vážnější problémy, tak se budete mít fajn.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.březen 13:29

Mulčo, jestli na vás nepřijdou nikdy žádné vážnější problémy, tak se budete mít fajn.