Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.únor 6:17

Ve městě je spousta lidí bez auta a není to problém Ale na vesnici bude pro část lidí život nemožný. Nebo se bude muset něco přizpůsobit. Například včera jsem vezl kolo od traktoru do pneuservisu a bez auta? Dobře, dobře, to by si člověk zvládl opravit i doma, ale příkladů by se našlo víc. A jsem zvědav, když už dnes si málokdo koupí dražší auto než nějakou ojetinu do 200 000, kdo si to bude moci dovolit po roce 2035, když k nám přichází doba ekonomického úpadku (tedy v lepším případě).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.únor 6:28

Ve městě je spousta lidí bez auta a není to problém Ale na vesnici bude pro část lidí život nemožný. Nebo se bude muset něco přizpůsobit. Například včera jsem vezl kolo od traktoru do pneuservisu a bez auta? Dobře, dobře, to by si člověk zvládl opravit i doma, ale příkladů by se našlo víc. A jsem zvědav, když už dnes si málokdo koupí dražší auto než nějakou ojetinu do 200 000, kdo si to bude moci dovolit po roce 2035, když k nám přichází doba ekonomického úpadku (tedy v lepším případě). Lidé se budou muset víc stěhovat za prací.
Další kapitolou je stáří. Ve své závěrečné etapě to člověk do města (na nákup nebo k doktorovi) autobusem už nezvládne. Bude se muset postavit víc domovů důchodců atd.