Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.leden 10:50

Když dělám cokoli pro sebe, nebo rodinu, tak nepočítám čas, který tomu věnuji (a když rostliny vyrostou, už s nimi tak moc práce není). A zelenina vypěstovaná na zahradě (pokud je to bez chemie), je bezkonkurenčně nejlepší, jak po stránce chuti, tak svým složením. Např. salátové okurky jsou tak jemné, že ty z obchodu se s nimi nedají porovnat. Stejně tak rajčata, odrůdy, které si vypěstuji doma, se v obchodech koupit ani nedají (když pominu i to, že kupovaná rajčata jsou většinou jen kyselá). A tak lze pokračovat, třeba i kedluben, který je z domácí produkce jemný, proti tvrdému z obchodu. Atd, atd…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.leden 11:07

Když dělám cokoli pro sebe, nebo rodinu, tak nepočítám čas, který tomu věnuji (a když rostliny vyrostou, už s nimi tak moc práce není). A zelenina vypěstovaná na zahradě (pokud je to bez chemie), je bezkonkurenčně nejlepší, jak po stránce chuti, tak svým složením. Např. salátové okurky jsou tak jemné, že ty z obchodu se s nimi nedají porovnat. Stejně tak rajčata, odrůdy, které si vypěstuji doma, se v obchodech koupit ani nedají (když pominu i to, že kupovaná rajčata jsou většinou jen kyselá). A tak lze pokračovat, třeba i kedluben, který je z domácí produkce jemný, proti tvrdému z obchodu. Atd, atd…Také záleží, kde se zahrada nachází, já nemám problém s žádnými škůdci (pouze stříkám broskev proti kadeřavosti, ale to není zelenina). A cena? To je jednoznačné, stačí se podívat co která zelenina stojí. Třeba za cenu co stojí jeden květák, nebo kedluben, já budu mít celou bednu. A o rajčatech ani nemluvím, to je velký rozdíl, ostatní o rajčatech už jsem zmínil výše. Takže není co řešit.