Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.srpen 12:35

Nasolené maso (rychlosůl, Praganda), částečně rozmělněné, nakrájené namačkám do šunkovaru vyloženého mikr.sáčkem, stlačím uzávěrem s pružinou a vařím ponořené ve vodě po rysku na 80 stupňů asi 3 hod. Nemáš šunkovar? Můžeš použít rovnou zavař.sklenici.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.srpen 12:37

Nasolené maso (rychlosůl, Praganda), částečně rozmělněné, nakrájené namačkám do šunkovaru vyloženého mikr.sáčkem, stlačím uzávěrem s pružinou a vařím ponořené ve vodě po rysku na 80 stupňů asi 3 hod. Nemáš šunkovar? Můžeš použít rovnou zavař.sklenici. Vyrábím pravidelně z vepř.masa s králičím.