Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.červenec 13:57

Nedá se jednoznačně odpovědět. Záleží na tom, zda návštěvníky láká příroda, nebo památky. Přece Morava je krásná zem, v níž jsem byla zrozena, přesto, že znám krajinu jako samou rovinu, kde konce nedohlédneš snad. Bydlím, na Hané, kde rovina už končí a začíná vrchovina. Ale přesto jsou zde krásné lesy, meandry řeky Moravy, procházky údolími, jeskyně, zámky, hrady V Olomouckém kraji je nejvíce lázní v republice, i když nejsou také známé jako ty v Karlovarskíém kraji, dále uvedu nedávno vybudované termální koupaliště ve Velkých Losinách, ve městě, kde je zámek a papírna, v níž se vyrábí ruční papír, místo spojené s upalováním čarodějnilc. v 17. století.

Rovněž na jižní Moravě je možné navštívit zámek (ta Lednice) v Lednicko-valtickém areálu. minaret, klasicistní kolonádu i tropický skleník a na Znojemsku národní park Podyjí a Vranovskou přehradu.

Stejně Čechy jsou turisticky atraktivní, např,. jilžní´Čechy, Šumava, na severu Krkonoše, v okrese Děčín park České Švýcarsko, které v současnosti ničí požár. Snad přežije jedna z nejkrásnějších jeho památek Pravčická brána.

Kdo hledá, zajímavou či atraktivníí oblast najde., záleží na tom, zda v létě či v zimě.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.červenec 14:31

Nedá se jednoznačně odpovědět. Záleží na tom, zda návštěvníky láká příroda, nebo památky. Přece Morava je krásná zem, v níž jsem byla zrozena, přesto, že znám krajinu jako samou rovinu, kde konce nedohlédneš snad. Bydlím, na konci Hané, kde rovina už končí a začíná vrchovina. Ale přesto jsou zde krásné lesy, meandry řeky Moravy, vhodné procházky údolími, jeskyně, zámky, hrady. V Olomouckém kraji je nejvíce lázní v republice, i když nejsou také známé jako ty v Karlovarském kraji, dále uvedu nedávno vybudované termální koupaliště ve Velkých Losinách, ve městě, kde je zámek a papírna, v níž se vyrábí ruční papír, místo spojené s upalováním čarodějnic v 17. století.

Rovněž na jižní Moravě je možné navštívit zámek (ta Lednice) v Lednicko-valtickém areálu. minaret, klasicistní kolonádu i tropický skleník a na Znojemsku národní park Podyjí a Vranovskou přehradu.

Stejně Čechy jsou turisticky atraktivní, např,. jižní´Čechy, Šumava, na severu Krkonoše, v okrese Děčín park České Švýcarsko, které v současnosti ničí požár. Snad přežije jedna z nejkrásnějších jeho památek Pravčická brána.

Kdo hledá, zajímavou či atraktivíí oblast najde., záleží na tom, zda v létě či v zimě.