Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.červenec 15:00

Odpoved Keplera z webu Poradte.cz „Pokud jde o vaječnou skořápku, tak ta je tvořena uhličitanem vápenatým. Pokud byste zchroustal té skořápky víc, tak by se stala strašná věc: po čase byste si krknul jako správný chlap, protože máte v žaludku kyselinu chlorovodíkovou.
CaCO3 +2HCl = CaCl2 + H2O + CO2“ Konec citatu uzivatele Keplera.

Takze do strev by se mely dostat v bezpecnem stavu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.červenec 15:00

Odpoved Keplera z webu Poradte.cz „Pokud jde o vaječnou skořápku, tak ta je tvořena uhličitanem vápenatým. Pokud byste zchroustal té skořápky víc, tak by se stala strašná věc: po čase byste si krknul jako správný chlap, protože máte v žaludku kyselinu chlorovodíkovou.
CaCO3 +2HCl = CaCl2 + H2O + CO2“ Konec citatu uzivatele Keplera.

Takze do strev by se mely dostat v bezpecnem stavu.

Zdroj: https://www.poradte.cz/spolecnost/50853-snedl-jsem-kousek-skorapky-3mm.html