Odpověděl/a – 10.červenec 15:00
Odpoved Keplera z webu Poradte.cz „Pokud jde o vaječnou skořápku, tak
ta je tvořena uhličitanem vápenatým. Pokud byste zchroustal té skořápky
víc, tak by se stala strašná věc: po čase byste si krknul jako správný
chlap, protože máte v žaludku kyselinu chlorovodíkovou.
CaCO3 +2HCl = CaCl2 + H2O + CO2“ Konec citatu uzivatele Keplera.
Takze do strev by se mely dostat v bezpecnem stavu.
Odpověděl/a – 10.červenec 15:00
Odpoved Keplera z webu Poradte.cz „Pokud jde o vaječnou skořápku, tak
ta je tvořena uhličitanem vápenatým. Pokud byste zchroustal té skořápky
víc, tak by se stala strašná věc: po čase byste si krknul jako správný
chlap, protože máte v žaludku kyselinu chlorovodíkovou.
CaCO3 +2HCl = CaCl2 + H2O + CO2“ Konec citatu uzivatele Keplera.
Takze do strev by se mely dostat v bezpecnem stavu.
Zdroj: https://www.poradte.cz/spolecnost/50853-snedl-jsem-kousek-skorapky-3mm.html