Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.červenec 10:54

Zkusste se podívst do archkiovu, najdete víc o vlasů.

Protože se léčím alternatilvní medicínou vím, že šedivění vlasů způsobují ledviny, jejich nevyrovnanuá en ergie. . Ledviny jsou považovány za jeden z nejdůležitějších orgánů lidského těla. Říká se o nich, že jsou pramenem života a kořenem jin-jangu všech vnitřních orgánů. Jejich význam vychází z toho, že uschovávají vrozenou životní energii a hmotu, z níž se člověk rodí a žije a díky níž může sám plodit další potomstvo. V rámci těla k ledvinám patří močový měchýř, kosti a kostní dřeň, mozek, vlasy, uši, kuši, konečník a močová trubice. Tělem probíhají energetiocké dráhy, které vycházedjí z hlavnoích orgánů a ovlivnují vše ostatní, které zdánlivw s orgán nesouvisí. Třeba s oslabenýni játry souvisí špatné vidwění atd.

Máte-lil zájem dovědět se víc, projděte si odkazy. Nejen v našem těle platí, že vše souvisí s něčím.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.červenec 10:56

Zkusste se podívst do archkivu, najdete víc o šediovění vlasů.

Protože se léčím alternatilvní medicínou vím, že šedivění vlasů ovlilvnují í ledviny, jejich nevyrovnaná energie. . Ledviny jsou považovány za jeden z nejdůležitějších orgánů lidského těla. Říká se o nich, že jsou pramenem života a kořenem jin-jangu všech vnitřních orgánů. Jejich význam vychází z toho, že uschovávají vrozenou životní energii a hmotu, z níž se člověk rodí a žije a díky níž může sám plodit další potomstvo. V rámci těla k ledvinám patří močový měchýř, kosti a kostní dřeň, mozek, vlasy, uši, kuši, konečník a močová trubice.

Tělem probíhají energetické dráhy, které vycházedí z hlavnoch orgánů a ovlivňují vše ostatní v těle, , které zdánlivě s orgán nesouvisí. Třeba s oslabenýni játry souvisí špatné vidění atd.

Máte-lil zájem dovědět se víc, projděte si odkazy. Nejen v našem těle platí, že vše souvisí s něčím.