Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.leden 19:49

Obával bych se, ale nenastane. I když se o to mnozí „progresivisté“ dnes snaží, hlavně v USA. Však viz nebinárnost, genderovou neutralitu, „queer“, politickou korektnost a další blbosti.
Je zajímavé, jak sami sebe často podobní (extrémisté) označují za pokorkové, progresivní, spadající do vývoje společnosti a přitom se jedná o její úpadek… Jako vývoj (změna) to je, ale směrem dolů.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.leden 19:56

Obával bych se, ale nenastane. I když se o to mnozí „progresivisté“ dnes snaží, hlavně v USA. Však viz nebinárnost, genderovou neutralitu, „queer“, politickou korektnost a další blbosti. Ať už se to týká sexuality/orientace nebo jen pohlaví a jejch označování/roz­lišování.
Je zajímavé, jak sami sebe často podobní (extrémisté, stoupenci podobných hnutí) označují za pokorkové, progresivní, spadající do vývoje společnosti a přitom se jedná o její úpadek… Jako vývoj (změna) to je, ale směrem dolů.
Nejvíc se ohánějí právy, svobodou, spravedlností a přitom postupují velice omezeně, subjektivně, často násilně a podobně (prostě opačně, než co hlásají). Zkrátka fanaticky a extrémně.