Avatar uživatele
Pokročilý

Máte rádi tatarák nebo ne ?

Já teda ho ani náhodou nejím nechutnal jsem ho ale když jsem slyšel o tom že když se špatně udělá že se tam vytvoří boubel tak to radši nejím

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Jasně - nejlepší je hovězí...*) - Jirko, až jednou ochutnáš, budeš se sám sobě divit, žes neochutnal dřív...
Ale občas si dělám i z uzeného lososa...**)
___
*) strašení tasemnicí - pokud máš maso z legálního chovu a legálně bourané, je opravdu jen strašením - maso podléhá veterinární kontrole
**) Marci1 - ale zase hrozí samonelóza
;-))

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Mám ho rád. Děláváme si ho tak cca 1x za měsíc.


Avatar uživatele
Zlatý

Mám ráda tatarák. Dělám si francouzský tatarák z lososa a tasemnice nemá šanci ! :-))


Avatar uživatele
Pokročilý

tatarák mám rád z pravé svíčkové,nesmím ho mí ale moc často,on se docela přejí,i na jednu dávku mi stačí tak 5 topinek,víc asi né...


Avatar uživatele
Pokročilý

mňam, mňam, mám moc ráda. Děláme ho doma, i v restauraci si dávám. Ale jen v ověřené :)


Avatar uživatele
Zlatý

Tatarák mám ráda a z hovězí svíčkové taky carpaccio -
http://www.obrazky.cz/…


Avatar uživatele

Já ho zbožňuju.K tomu pivko a není co dodat.
http://www.odpovedi.cz/…


Avatar uživatele
Stříbrný

Já ne, to ani omylem :-O


Avatar uživatele
Stříbrný

Jen mě nestraš - to bych se zbláznila...jsem vegetariánka...možná mě to ještě čeká: spadne letadlo v Tatarstánu...a nic jiného než tatarák tam mít nebudou: ►dobrou chuť!◄
Má vlastně taky takovou mrtvolnou chuť jako ty nekvalitní konvenční uzeniny?
Ty totiž znám ...:DDD
Když červené maso - prosím, nic proti - ale jen čerstvé, nezkažené*.

*)a to je ten největší problém


Avatar uživatele
Zlatý

Nemohu říct, že vysloveně ráda, ale občas si ho dám s chutí.
Když víš kde, tak je riziko zcela minimální.
Dám si po něm malou plzeň, posedím, poklábosim a jedu domů.
Z lososa jsem měla poprvé před cca 12 lety a ten je také úžasný. Jen k němu doporučuji opečený toustový chléb. Na rozdíl od běžné topinky, která je skvělá ke klasika tataráku :-)


Avatar uživatele
Bronzový

tatarák do mně nikdo nedostane ani heverem


Avatar uživatele
Registrovaný

Tatarák pouze a jenom v restauraci. Je s tím moc práce, vubec si nedokážu představit jak "škrábu" maso. A umlít ho, to by mi pan Pohlreich dal :-D

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

briketka10

Agnetko

on se dochucuje, aby neměl tu mrtvolnou,
chuť, jak píšeš víš každý si do něj přidá co
chce jukni na obrázek :
http://www.hospudkaupetra.cz/…

Avatar uživatele
Zlatý

marci1

Ad "gecco" : Já si myslím, že dnes už asi neexistuje opravdu zdravá potravina, která by neobsahovala něco "zlého" a nebo která nemá v sobě něco "zrádného". Musíme jen doufat, že nás to mine. Normální hovězí tatarák si dám také, ale jen velmi zřídka ( ale chutná mi ). :-))

Avatar uživatele
Zlatý

gecco

;-)
Tělo má jít do hrobu zhuntovaný - tak aspoň ať to chutná...
;-)

Avatar uživatele
Stříbrný

Agneta

tak tos mohl slyšet jen od arygnoka...:DDD

Avatar uživatele
Zlatý

gecco

Agneto - mám dojem, že je z Vesničky střediskové, ale slýchával jsem to už i dřív...
Je to ´svatá pravda´...
;-)

Avatar uživatele
Bronzový

jáára

přesně. přece nechcete umřít zdravý

Avatar uživatele
Zlatý

marci1

Přece se nebudeme "stresovat". Vše se má jíst v rozumné míře. :-))

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.