Avatar uživatele
Zlatý

Dostala jsem velký zbytek tataráku. Byl moc dobrý, tak jsem ho dala do mrazáku. Nyní, po rozmražení není vůbec chutný.

Chuť je vodnatá. Myslíte, že byl namíchaný z rozmraženého mletého masa?
Jde tu chť nějak "spravit"?
Dík za tipy.
Doplňuji:
OK. Díky. Šoupnu ho ke špagetám.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

Nebyl z rozmrazeného masa. Směs začala měnit strukturu a chuť, až jsi ho zmrazila ty. Už nikdy to nebude chutnat jako tatarák.
Pomel kousek vepřového, nejlépe bůčku , smíchej to dohromady a udělej z toho karbenátek, nebo sekanou.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Jedině zpracovat jako klasický karbanátek anebo mletý řízek. Návodů je na netu
jako máku.


Avatar uživatele
Zlatý

Mleté maso by se nemrazí vůbec.Tatarák je sice naškrábaný,ale mělo by platit totéž.Teda aspoň myslím.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.