Avatar uživatele
Pokročilý

má dobré uplatnění učební obor kuchař??

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Po dobrých kuchařích je poptávka ´všude´ na světě.
Po špatným neštěkne ani pes v nádražním bufetu.
___
Takže - buď dobrej a nebudeš mít starosti s uplatněním.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Kuchař najde uplatnění vždycky. V tomto oboru jsou ale velké rozdíly. Od vaření v restauraci s výplatou na černo až po vedení vlastního podniku.


Avatar uživatele
Bronzový

No jestli! Kdyz budes na vareni levej, ale budes umet do vseho kafrat, dostanes se az do televize.


Avatar uživatele
Bronzový

Vybral bych si jiný obor...Vařit se můžeš naučit doma.Ale jiné technické obory už se doma nenaučíš


Avatar uživatele
Registrovaný

Ahoj,
obor kuchař může mít dobré uplatnění. Ale musí tě to vaření skutečně hodně bavit, abys tento obor studoval. Pokud k němu necítíš dostatečné nadšení, brzy ti kuchaření v přehřátých kuchyních bude lézt krkem. Je ale fakt, že pokud ti to učení půjde celkem dobře, můžeš se pak zkusit přihlásit na hotelovou střední školu, a po jejím absolvování pak vést nějaké stravovací či hotelové zařízení, řídit případně kateringovou společnost apod.
Souhlasím tady s názorem, že budeš-li fakt dobrej, uplatnění najdeš. Už proto, že hodně těch, coto dělají po letech často z kuchaření odcházejí, je to nesmírně náročné řemeslo, každý na to prostě nemá - invenci, síly, výdrž, nadšení, čas. :-)
Doplňuji:
Ahoj,
obor kuchař může mít dobré uplatnění. Ale musí tě to vaření skutečně hodně bavit, abys tento obor studoval. Pokud k němu necítíš dostatečné nadšení, brzy ti kuchaření celé dny v přehřátých kuchyních bude lézt krkem. Je ale fakt, že pokud ti to učení půjde celkem dobře, můžeš se pak zkusit přihlásit na hotelovou střední školu, a po jejím absolvování pak vést nějaké stravovací či hotelové zařízení, řídit případně kateringovou společnost apod.
Souhlasím tady s názorem, že budeš-li fakt dobrej, uplatnění najdeš. Už proto, že hodně těch, co to dělají, po letech často z kuchaření odcházejí. Je to nesmírně náročné řemeslo, každý na to prostě nemá - invenci, síly, výdrž, nadšení, čas. :-)

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Vzdělání a práce

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Vzdělání a práce

Zlatý annas 2465
Zlatý Drap 1536
Zlatý quentos 1231
Zlatý mosoj 648
Zlatý ivzez 587
Zlatý gecco 572
Zlatý hanulka11 566
Zlatý led 534
Zlatý marci1 501
Zlatý Michal Kole 475

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.