Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.leden 6:16

Ahoj,
obor kuchař může mít dobré uplatnění. Ale musí tě to vaření skutečně hodně bavit, abys tento obor studoval. Pokud k němu necítíš dostatečné nadšení, brzy ti kuchaření v přehřátých kuchyních bude lézt krkem. Je ale fakt, že pokud ti to učení půjde celkem dobře, můžeš se pak zkusit přihlásit na hotelovou střední školu, a po jejím absolvování pak vést nějaké stravovací či hotelové zařízení, řídit případně kateringovou společnost apod.
Souhlasím tady s názorem, že budeš-li fakt dobrej, uplatnění najdeš. Už proto, že hodně těch, coto dělají po letech často z kuchaření odcházejí, je to nesmírně náročné řemeslo, každý na to prostě nemá – invenci, síly, výdrž, nadšení, čas. 🙂

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.leden 6:21

Ahoj,
obor kuchař může mít dobré uplatnění. Ale musí tě to vaření skutečně hodně bavit, abys tento obor studoval. Pokud k němu necítíš dostatečné nadšení, brzy ti kuchaření v přehřátých kuchyních bude lézt krkem. Je ale fakt, že pokud ti to učení půjde celkem dobře, můžeš se pak zkusit přihlásit na hotelovou střední školu, a po jejím absolvování pak vést nějaké stravovací či hotelové zařízení, řídit případně kateringovou společnost apod.
Souhlasím tady s názorem, že budeš-li fakt dobrej, uplatnění najdeš. Už proto, že hodně těch, coto dělají po letech často z kuchaření odcházejí, je to nesmírně náročné řemeslo, každý na to prostě nemá – invenci, síly, výdrž, nadšení, čas. 🙂
Doplňuji:
Ahoj,
obor kuchař může mít dobré uplatnění. Ale musí tě to vaření skutečně hodně bavit, abys tento obor studoval. Pokud k němu necítíš dostatečné nadšení, brzy ti kuchaření celé dny v přehřátých kuchyních bude lézt krkem. Je ale fakt, že pokud ti to učení půjde celkem dobře, můžeš se pak zkusit přihlásit na hotelovou střední školu, a po jejím absolvování pak vést nějaké stravovací či hotelové zařízení, řídit případně kateringovou společnost apod.
Souhlasím tady s názorem, že budeš-li fakt dobrej, uplatnění najdeš. Už proto, že hodně těch, co to dělají, po letech často z kuchaření odcházejí. Je to nesmírně náročné řemeslo, každý na to prostě nemá – invenci, síly, výdrž, nadšení, čas. 🙂