Avatar uživatele
Nepodepsaná

Jakou mouku použít do bramborových noků (gnocchi) – hladkou, hrubou nebo krupici?

Všude se píše něco jiného… chtěla bych je pak podávat s (rajčatovou) omáčkou.

Zajímavá 0 před 2231 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Malvína

Použila bych mouku hladkou. Popřípadě dat půl na půl s krupicí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dubraro

Já do bramborového těsta dávám hrubou mouku nebo krupici.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
wendyX

Variant těchto noků je celá řada – viz třeba zde >
https://cs.wi­kipedia.org/wi­ki/Noky

  • ale zpravidla se uvádí mouka hrubá… např. tady >

https://www.re­cepty.cz/recep­t/bramborove-noky-156582

před 2231 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek