Avatar uživatele

Jaké exotické koření používáte do jídel nejraději?

Nechápu,kterej chytrák to zase smazal.Přiznáš se?
Co na tý otázce bylo tak závadného?
Ptal jsem se na Adžiku a čubricu.
Máte někdo s tímto kořním zkušenosti?
Díky za odpovědi.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Čubřici jsme objevili nedávno. Zvláštní, ale dobrá chuť. Vyjmenovat všechny které používáme je na dlouho. Prostě takové, které se používá v asijské kuchyni.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Adžiku používám na maso hlavně skopové a čubricu na zeleninu,adžika a i čubrica jsou směsi koření.Víc raději používám normální nemíchané koření všeho druhu.


Avatar uživatele
Bronzový

Mám ráda směs garam masala. Doma mám ještě i třeba kurkumu, hořčičné semínko, kajenský pepř nebo římský kmín. To když se rozhodnu vyzkoušet něco z krišňácké kuchyně.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.