Avatar uživatele
Pokročilý

Jak nejlépe ušlehat bílek na makronky a jak je hezky vytvarovat? (spéchá)

Mám dva problémy... dělala jsem makronky a dělala jsem jich dvě várky, u první se mi šlehání bílku povedlo, ale u druhé to ne a ne riozšlehat... a další problém: jak je pěkne vytvarovat? U mne nevypadaly moc pekne, každé kolečko jiné.. díky!!

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

na bílky je třeba 100%čistá nádoba jinak je nevyšleháte ,já mám vyzkoušeno...dám do nich pár zrnek soli a bílky krásně zhoustnou a sníh je pěkně pevný-

na peč. papír si můžete předem nakreslit tvary a pak budete mít všechny stejné

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Makronky nedělám,ale proč se vám podruhé nepovedlo vyšlehat bílky?Snad,že nádoba musí být dokonale čistá,neulpěl vám někde kousek nebo kapka něčeho jiného?Byly bílky dost vychlazené?


Avatar uživatele
Stříbrný

Bílky musí být naprosto čisté bez kousku žloudku. Nádoby a metla nesmí být mastná. Přidat špetku soli.Pak se vyšlehá sníh,že vám nevypadne po otočení z kotlíku.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Volný čas a hobby

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Volný čas a hobby

Zlatý Drap 881
Zlatý annas 868
Zlatý quentos 861
Zlatý hanulka11 556
Zlatý mosoj 542
Zlatý led 473
Zlatý marci1 459
Zlatý gecco 385
Zlatý iceT 373
Zlatý panenka 367

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.