Avatar uživatele
Registrovaný

Čím to je, že je těsto na pizzu z pizzerie sytější než domácí?

Dobrý den, zajímalo by mě, proč je těsto z pizzerie vždy sytější než to domácí ... já jsem dělal pizzu již několikrát, ale nikdy jsem nedocílil podobné sytosti ... v čem je prosím to tajemství? (Vím, že každá pizzerie dělá těsto trochu jinak, ale tak obecně). Děkuji předem za odpověď.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Já mám těsto zhruba stejně syté a i dobré jako v pizzeriích.
Jinak je to jiným receptem.


Avatar uživatele
Zlatý

Já přidávám do těsta místo obyčejné vody minerálku, poradil mi to jeden kuchař co v picerce dělal.
Jinak klasika:-)) droždí, mouka, olej, sůl. Mám ji docela sytou.

Chutná mi i ta od Ládi Hrušky:-))


Avatar uživatele
Stříbrný

Já jsem si v čechách nas pice nikdy nepochutnal tak jako v itáliji. Koukal jsem jak těsto napřed potřeli olejem pak prozlak a navrch oblohu co si zákazník vybral.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.