potřebovala bych vědět proč když odešlu meil dojde mi nazpět zpráva že to nebylo doručený že se stala chyba u příjemce chtěla jsem do widně odeslat na úřad meil a vrátilo se mi to nazpět pomůžete mi někdo co mám dělat?meil adresa byla ale správná děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, rynek878 před 5945 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No mailová pošta je i pro odborníky nadneseně řečeno jedna velká záhada 😁 … jako vlastně celý pcsvět, který si žije tak nějak svým vlastním životem… no ale nyní k nějaké té radě.
Přeji hodně štěstí
| 0 Nominace Nahlásit |
nejde to protože úřady mají své tajné 😁 ůdaje na počítači a pro ně jsou tajné i emaili a kvůli tomu se ti to odesílá na zpět aby jsi věděla ŽE ZPRÁVA V POŘÁDKU DORAZILA a to že ti přichází že je chyba u příjemce tak to proto že TO JSOU TY TAJNÉ ŮDAJE A ONI NECHTĚJÍ NECHTĚJÍ ABY SE O TOM NĚKDO NĚCO DOZVĚDĚL TO MAJÍ NASCHVÁL JINAK TO NIC NENÍ NORMÁLNĚ SE TO ODEŠLE NEBOJ!!!!!!:-)čau.
| 0 Nominace Nahlásit |
tady je základní nastavení e-mailové pošty v Outloku expres,potom to musí chodit jako víno,čau,tady je odkaz:
Zdroj: http://www.mediaweb.cz/podpora/manualy/outlook-express/
| 0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| Bedy | 1528 | |
| Michal Kole | 1199 | |
| led | 1169 | |
| Hlada | 1133 | |
| mosoj | 1123 | |
| gecco | 904 | |
| www | 828 | |
| badisko | 817 | |
| cochee | 814 | |