Mám na mysli třeba na koncertě, na plese atd.
Prý už je to starý zvyk. Jaký je ale význam toho? xDDD
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, Drap, peterd108, Agneta před 3595 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Já myslím, že je to způsob vyjádření beze slov: jsem připravena a žeru tě. Jedna moje poněkud divočejší bývalá přítelkyně taky třeba pověsila kalhotky (výhru v tombole) na mikrofon v kapele. A vzala si jinou výhru. Chudák zpěvák, byla tam i jeho stíhačka. Ten teda měl průs.., bylo to slyšet i před hospodou. Vesnický bál, no a co?
| 1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Frogman Nahlásit |

Nikde jsem ještě kalhotky neházel a házet asi ani nebudu. Ani jsem to nikdy přímo nezažil
| 0 Nominace Nahlásit |
To není zvyk, te je jen rozlišovací pravidlo. Takhle se totiž pozná pravá coura …
| 0 Nominace Nahlásit |
Protože muzika je zčásti erotická…a takový koncert je skoro erotickou záležitostí:D
| 0 Nominace Nahlásit |
Nejde o žádný starý zvyk, jen někteří (spíše některé)
jedinci tím vyjadřují stupeň své inteligence.
Jiným k tomu stačí pokládat na Odpovědích otázky
např. ohledně „jednodenních absencí“ apod. …
| 0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že tím po sále šíří nějaký feromony. Kdyby neuměly házet a nebo neměly kalhotky, vrtěly by nejspíš prdelema. Viděl jsem to u svý Fanyny a to je také fenka.
Ivzez, já toho moc nevím, ale mám intuici a ta mi říká, že stupeň Vaší inteligence bude vysoký. Já to poznám, je to dar.
| 0 Nominace Nahlásit |
zjentku, takže samečci na pódiu ani nemusí vrtět ocásky, a fanynkám to už stačí k tomu, aby vrtěly prdelkami? no tomu říkám erotická muzika :DDD
Jak vidíš, tak samičkám to skutečně stačí ..někdy stačí zapět,
jindy trefit se holí do puku…
To chlapům nestačí, proto krom úspěchu byly vynalezeny ještě prsa
a tanec.
| annas | 5913 | |
| Drap | 4784 | |
| led | 3065 | |
| Kepler | 2837 | |
| marci1 | 2256 | |
| zjentek | 1796 | |
| elkon | 1681 | |
| aliendrone | 1487 | |