Jak nabrousit manikúrové nůžky?
Samozřejmě mám na mysli ty se zahnutými čepelemi. Mám čepele rozšroubovat? Jak se brousí zahnutá čepel?
Abych se přiznala, byla jsem vůči alobalu dost skeptická, ale je to prostě - jak autorka rady poznamenala - perfektní vychytávka! Nůžky byly ve stavu, že neustřihly volně visící nit (když se k sobě čepele přivíraly, nit před sebou jen sunuly). Teď v místě záběru, když jsou čepele nejvíce otevřené, stříhají i látku :-) Alobalu jsem měla doma jen kousek, ale hned si ho vyrazím nakoupit mraky, abych mohla nabrousit vše, co to potřebuje :-) Děkuji, dobrá rada nad zlato. A děkuji i ostatním (je mi jasné, že profík s brusným kotoučem by mi je nabrousil lépe a hlavně na delší dobu... ale nastejno by mě vyšlo i už koupit si nové).
Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.
- Zajímavá: Označit otázku jako zajímavou 3Pro koho je otázka zajímavá? Elk, ivzez, alenad
- Sledovat
- Nahlásit
- Upravil/a
- Před 1349 dny
Diskuze: napište první příspěvek
Sdílet:
Další odpovědi:

Myslím si, že pokud by mělo být dosaženo uspokojivého výsledku, v domácích podmínkách to asi nepůjde. Na to je to dost filigránská a přesná práce. Rozšroubovat čepele by se asi mělo, ale to broušení by zvládl jen velmi šikovný a zkušený kutil.
- Udělit odpovědi palec 1 Kdo udělil odpovědi palec? Elk
- Nominace: 0
- Nahlásit
- Vložena před 1352 dny

My jsme je dobrušovali jehlou - jako když ji chceme přestřihnout, ale zahnuté... to nevím, jestli funguje.
- Udělit odpovědi palec 1 Kdo udělil odpovědi palec? ivzez
- Nahlásit
- Vložena před 1352 dny

anonym
brusným kotoučem
- Udělit odpovědi palec 1 Kdo udělil odpovědi palec? Elk
- Nahlásit
- Vložena před 1351 dny
Zajímavé otázky v kategorii Bydlení a zahrada
- Jak nabrousit nůžky? (1 odpověď)
- Jak nabrousit manikúrové nůžky? (4 odpovědi)
- Vytahujete při bouřce spotřebiče ze zásuvky? (10 odpovědí)
- Čím nejlépe vyčistit náhrobek z mramoru, který je pod stromy a je na něm silně ulpívající černá vrstva ze stromů ? (4 odpovědi)
- Jak rychle a efektivně vyškrábat spáry mezi starými dlaždičkami? (3 odpovědi)
- Zůstavají u plastových oken dřevěné klínky nebo se vytahují? (5 odpovědí)
- Kolik stavebních koleček je 1m3 (kubický metr) betonu? (6 odpovědí)
- Šroub - Hmoždinka - Vrták? (4 odpovědi)
- Jak si vypočítám kolik má místnost metrů čtverečných (3 odpovědi)
- kolik tun má 1m3 pisku (3 odpovědi)
- Na které straně má být správně fáze v zásuvce a co přerušuji ve vypínači - fázi, nebo nulák? (4 odpovědi)
- Kolik má být tlak vody ve vodovodním řádu? (2 odpovědi)
- Čím se dá odstranit zatuchlý zápach z prádla (barevné bavlněné povlečení)? Děkuji (4 odpovědi)
- Jak vyměnit fabku bez klíče (5 odpovědí)
- Musí mi nový sporak zapojit plynar nebo si to mohu zapojit sam? Jde jen o zapojeni hadice do sporaku. (7 odpovědí)
- Čím odstranit lepivé stopy po oboustrané lepicí pásce? (3 odpovědi)
- Dávkování modré skalice? (1 odpověď)
- jaky je postup pri michani malty (4 odpovědi)
- Kapající bojler (7 odpovědí)
- Lze se skutečně zbavit červotoče (tesaříka) pomocí octa a jaru? (2 odpovědi)
- Zaseklé plastové okno (5 odpovědí)
- Jak odstranit starou samolepící fólii? (9 odpovědí)
- Venkovní opěrná zeď-na výšku asi 2metrová -nevím vůbec, jak do toho. (3 odpovědi)
- Sanitární silikon (5 odpovědí)
- Jak dostat plíseň z oblečení? (6 odpovědí)