Díváte se v televizi na černobílé filmy nebo si říkáte, že jste si přeci nekoupili barevnou televizi, abyste koukali na čb film?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, panenka, annas, BEAES, rynek878 před 5937 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano,staré filmy jsou mnohem lepší než ty nové,to je aspoň můj názor. Je to tím,že v nich hráli páni Herci,je škoda,že už většina z nich nežije. Někdy mám pocit,že i přesto,že se mezi novými tvářemi také najdou šikovní herci,že zdaleka nedosahují kvalit,např.p.Buriana,p.Marvana,p.Kemra apod,jejich hodně, nato abych je vyjmenovala všechny.
| 0 Nominace Nahlásit |
Určitě ano,jsou to filmy většinou klasika českého filmu,které jsem už nejednou viděl,ale přesto se na ně podívám rád znovu.
| 0 Nominace Nahlásit |
Pro nás, starší ročníky,jsou některé černobílé filmy,potřebné
k nostalgickým vzpomínkám a mají pro nás vypovídající hodnotu
o době,kdy byly natočeny.Vzpomínky patří také hercům té doby.
Pro mladší jsou pohledem do minulosti,do doby svých prarodičů.Viděno
jejich očima-do pravěku.
Pokud se týká mého pohledu,dívám se na ně rád.
Na některé i víckrát.
| 0 Nominace Nahlásit |
Na černobílé filmy se dívám ráda mám rada hlavně filmy s Vlastou Burianem.
| 0 Nominace Nahlásit |
V neděli jsem se dívala na Hotel Modrá hvězda, a vůbec jsem si nevšimla,že je černobílý:-)…Většina těchto filmů je natolik kvalitních,že si to člověk ani neuvědomí,za všechny – Nobody perfect – Někdo to rád horké – Some like it hot.
| 0 Nominace Nahlásit |
ANO.
Ráda se dívám na staré filmy. Nedávno dávali starý USA western –
skvělý.
A i staré české filmy jsou mooooc pěkné.
| 0 Nominace Nahlásit |
Asi jako každému mi je jedno,jestli je film barevný.Záleží na tom,jaký
je to film.
Barevných blábolů jsou hromady.
ČB ale také není zárukou „kvality“.
| 0 Nominace Nahlásit |
Já rozlišuji film na dobrý a špatný. Na barvě nezáleží. Mám ale v práci několik kolegů ve věku 25 a méně, kteří se na čerbobílé filmy (jakékoliv) nedívají.
| 0 Nominace Nahlásit |
Pokud je čas, moc ráda se na černobílé filmy podívám. Také mne nejvíce baví ty s Vlastou Burianem 🙂
| 0 Nominace Nahlásit |
Filmy miluju a tez je sbiram.Drive na VHS a nyni na DVD.A nedelam zadne rozdily,jestli jsou barevne ,ci cerne,hlavne,kdyz jsou kvalitni.
|
0
před 5936 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek