Co mám dělat?
Strašně se mi líbí jedna holka, jenže ji moc osobně neznám (víceméně jen z facebooku) a tak bych jí chtěl poznat taky reálně, jenže to nevim jak jí říct (já moc asi neumim se seznamovat s lidmi a navazovat známosti) a zase nevim, jak to bude vypadat, když si s ní budu nejdřív hodně psát přes facebook, aby to nevypadalo divně, že si s ní furt píšu a přitom jí vlastně ani moc neznám a tak pořád dokola. (jsem zdrženlivý ve společenských vztazích a v navazování přátelství nejistý 15letý kluk)
Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.
- Zajímavá: Označit otázku jako zajímavou 0
- Sledovat
- Nahlásit
- Před 3283 dny
Diskuze: napište první příspěvek
Sdílet:
Nejlepší odpověď

a co když to bude panenka? ta růžička ve vlasech ji sluší. Třeba ses mu zalíbila.
- Udělit odpovědi palec 2 Kdo udělil odpovědi palec? BEAES, anonym
- Nominace: 0
- Nahlásit
- Vložena před 3283 dny
Další odpovědi:

ahoj mapafe pokud se ti tá holka líbí(nevím jak si dlouho spolu už píšete)tak jí napiš že se ti líbí a jestli by nebyla proti tak by jsi se s ní i chtěl setkat uvidíš jaká bude její reakce.pokud se jí líbíš i ty tak si myslím že nic proti vašému setkáni mít nebude držím palečky at ti to dobře dopadne.
děkuji ti miroslave za lichotku ale já už jsem zadaná.
- Udělit odpovědi palec 1 Kdo udělil odpovědi palec? mapaf
- Nahlásit
- Vložena před 3283 dny

Není čeho se bát. Prostě ji požádej o osobní setkání a pozvi je na rande. Řekni i přímo, že se ti moc líbí a chtěl by jsi se s ní sejít. Tohle je nejlepší řešení. Zbytek je na ní. Buď se bude chtít sejít a nebo nebude. Nic na tom není. Je lepší odmítnutí, než to, že se člověk ani nepokusí. Holky mají rády ODVAHU!!!
- Nahlásit
- Vložena před 3283 dny

Myslím si,že c tvém věku jte to zcela normání,že jsi zdrženlivý a tak trochu plachý,ale jediné co ti k tomuto mohu říci je to,že je nejlepší o tomto onu divčinu informovat,že jakési sympatie k ní chováš a že by jsi byl rád,kdyby došlo i k vašemu setkání. Pokud to neuděláš budeš se jen trápit v tom,zda by to bylo možné a zda né.Co riskuješ,jen to,že ti poví ano či né a budeš ,ít po dilematu,ale ujištuju tě,že takových situací prožiješ mnoho.Hodně štěstí a odvahu,držím palce.
- Nahlásit
- Vložena před 3283 dny

pokus se s ní sejít třeba za měsíc.A klidně piš.Otázka jak a o čem?
- Udělit odpovědi palec 0
- Nahlásit
- Vložena před 3283 dny

Kdo neriskuje, nevyhrává... pokud o ni máš takový zájem, jak píšeš, asi stojí za to. Život je příliš krátký, abychom si jej neužili. Takže radím:
A) napiš dopis, e-mail, vzkaz..., který jí nějakým způsobem předej
B) natvrdo ji oslov
Vím, že se to lehce říká, ale i trochou drzosti se dá navázat pěkný vztah! Vím, o čem mluvím...
- Udělit odpovědi palec 0
- Nahlásit
- Vložena před 3282 dny
Zajímavé otázky v kategorii Rodina a vztahy
- "Řekni mi, kým se obklopuješ, a já ti řeknu, jaký jsi". Platí, že takový jsi člověk, kolik přátel máš na Facebooku? (9 odpovědí)
- Stýkat se se sousedy, nebo ne? (15 odpovědí)
- Děláte něco pro to, aby po vás něco zůstalo, až tu nebudete? (16 odpovědí)
- Jak se zbavit příliš vysokého sebevědomí? (10 odpovědí)
- Je divné být samotář? (10 odpovědí)
- co to je heterosexuál (6 odpovědí)
- Co je to panovačnost? (4 odpovědi)
- Co je introvert? (6 odpovědí)
- Jaký člověk je bezpáteřní? (3 odpovědi)
- jak se zbavit akné a červených skrn u akné a strupů do dvou dnů. (6 odpovědí)
- Jakou větu mám použít k vyznání lásky? (5 odpovědí)
- jak reagovat a odpovědět na urážky a pomluvy s klidnou hlavou? (6 odpovědí)
- Jak jednat s paranoikem ? (3 odpovědi)
- ahoj nevíte nějaký citát který by dokázal mojí kamarádce jak jí mam ráda a co pro mě znamená? nějaký poděkování nebo tak (4 odpovědi)
- Co typicky českého dovézt mladému američanovi jako suvenýr z ČR? (nepije, nekouří) (9 odpovědí)
- Co je bff? (6 odpovědí)
- Jak mám říct dívce která se mi líbí co cítím? (5 odpovědí)
- ahoj.poradtě mi odkaz na seznamku pro patnáctileté kluky.dík (2 odpovědi)
- kontemplovat (2 odpovědi)
- Jak zkrotit cholerika? (5 odpovědí)
- Co mám nakreslit do památníčku? (3 odpovědi)
- mají herci ve filmech pravý sex nebo ho předstírají ? (9 odpovědí)
- O čem konverzovat na chatu s holkou? (3 odpovědi)
- papenheimské (1 odpověď)
- Jak být oblíbený?a jak reagovat, kdyz me nekdo pomlouva,posmiva se ci otravuje? (5 odpovědí)