Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.srpen 20:26

Existence nadpřirozena a boha – důkazy

Věda – Ostatní věda

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli věříte v to, že po konci našich životů se naše duše vznese či astrálně cestuje do nebe, nebo na minilé životy?
Podle toho co jsem slyšel z knih, internetů nebo televizních dokumentů, tak jsem zjistil že příznak tzv. déja vu, je vzpomínkou na minulý život anebo jsem se dočetl, že lidé při klinické smrti viděli své mrtvé na druhém břehu, či také zkušenosti lidí, kteří viděli ve tmě bílé siluety.
A také by mě zajímalo, jestli může reinkarnace lidských duší existovat i když se ví, že počet lidí na naší planetě nebyl vždy rovnoměrný.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.srpen 21:38

Věříte v to, že po konci našich životů se naše duše vznese či astrálně cestuje do nebe, nebo na minulé životy?

Věda – Ostatní věda

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli věříte v to, že po konci našich životů se naše duše vznese či astrálně cestuje do nebe, nebo na minulé životy?
Podle toho, co jsem slyšel z knih, internetů nebo televizních dokumentů, tak jsem zjistil, že příznak tzv. déja vu, je vzpomínkou na minulý život anebo jsem se dočetl, že lidé při klinické smrti viděli své mrtvé na druhém břehu či také zkušenosti lidí, kteří viděli ve tmě bílé siluety.
A také by mě zajímalo, jestli může reinkarnace lidských duší existovat, i když se ví, že počet lidí na naší planetě nebyl vždy rovnoměrný.