Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.březen 22:39

Co by jste dělali vy?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Mam takovej trochu větší problém, bydlím s rodiči a sestřin přítel sem i přes karanténu pořád dolízá, koupe se u nás, vyžírá nás, a má tu drzost mě vůbec otravovat a pomlouvat mě, začíná mi to lézt krkem, do 4 do rána se musí pořád smát a pouštět si nahlas ňáký sra***, unavuje mě to, v současné situaci nemám ani kam odejít, když si stěžuju sestře pošle mě do prdel, a ať se jdu zabít, když si postěžuju matce pošle mě do prdele, otec se se mnou o tomhle nebaví, toho člověka osobně vůbec nemám rád, a to co tu dělá i v počas takové události je přinejmenčím alarmující, chtěl jsem to řešit s policí už je to tak asi 2 měsíce, ale to jak se pořád stupňuje jeho drzost vůči mě, že si zažádá mou matku abych odešel z koupelny protože se potřebuje vysprchovat, a ona mu vyhoví, opravdu jsem už chtěl jít na polici kvůli §69 zákona č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a obtěžování a bůhvíco dalšího, ale co vydala nedávno policie ČR za prohlášení o tom ať jim kvůli tomu, že někdo vyjde ven bez roušky nevoláme atd. atd. Tak jsem tuhle myšlenku zahodil, a proto se ptám vás co by jste udělali na mém místě?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.březen 0:06

Co byste dělali vy v níže popsané situaci?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Mam takovej trochu větší problém, bydlím s rodiči a sestřin přítel sem i přes karanténu pořád dolízá, koupe se u nás, vyžírá nás, a má tu drzost mě vůbec otravovat a pomlouvat mě, začíná mi to lézt krkem, do 4 do rána se musí pořád smát a pouštět si nahlas ňáký sra***, unavuje mě to, v současné situaci nemám ani kam odejít, když si stěžuju sestře, pošle mě do prdele, a ať se jdu zabít, když si postěžuju matce, pošle mě do prdele, otec se se mnou o tomhle nebaví, toho člověka osobně vůbec nemám rád, a to, co tu dělá i počas takové události je přinejmenším alarmující, chtěl jsem to řešit s policií, už je to tak asi 2 měsíce, ale to jak se pořád stupňuje jeho drzost vůči mně, že si zažádá mou matku, abych odešel z koupelny, protože se potřebuje vysprchovat, a ona mu vyhoví, opravdu jsem už chtěl jít na policii kvůli §69 zákona č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a obtěžování a bůhvíco dalšího, ale co vydala nedávno policie ČR za prohlášení, o tom, ať jim kvůli tomu, že někdo vyjde ven bez roušky, nevoláme atd. atd. Tak jsem tuhle myšlenku zahodil, a proto se ptám vás, co byste udělali na mém místě.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.březen 0:08

Co byste dělali vy v níže popsané situaci?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Mam takovej trochu větší problém, bydlím s rodiči a sestřin přítel sem i přes karanténu pořád dolízá, koupe se u nás, vyžírá nás, a má tu drzost mě vůbec otravovat a pomlouvat mě, začíná mi to lézt krkem, do 4 do rána se musí pořád smát a pouštět si nahlas ňáký sra***, unavuje mě to, v současné situaci nemám ani kam odejít, když si stěžuju sestře, pošle mě do prdele, a ať se jdu zabít, když si postěžuju matce, pošle mě do prdele, otec se se mnou o tomhle nebaví, toho člověka osobně vůbec nemám rád, a to, co tu dělá i počas takové události, je přinejmenším alarmující, chtěl jsem to řešit s policií, už je to tak asi 2 měsíce, ale to, jak se pořád stupňuje jeho drzost vůči mně, že si zažádá mou matku, abych odešel z koupelny, protože se potřebuje vysprchovat, a ona mu vyhoví, opravdu jsem už chtěl jít na policii kvůli §69 zákona č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a obtěžování a bůhvíco dalšího, ale co vydala nedávno policie ČR za prohlášení, o tom, ať jim kvůli tomu, že někdo vyjde ven bez roušky, nevoláme atd. atd. Tak jsem tuhle myšlenku zahodil, a proto se ptám vás, co byste udělali na mém místě.