Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.červenec 14:37

Máte někdo zkušenost ve vaření s pěstovanými houbami?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Zatím jsem vyzkoušel bílé žampióny a hlívy – obojí téměř bez chuti a bez vůně. Tak bych rád vyzkoušel krémové (hnědé) žampióny, prý jsou lepší. Pak taky shii take.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.červenec 15:52

Máte někdo zkušenost ve vaření s pěstovanými houbami?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Zatím jsem vyzkoušel bílé žampióny a hlívy – obojí téměř bez chuti a bez vůně. Tak bych rád vyzkoušel krémové (hnědé) žampióny, prý jsou lepší. Pak taky shii take.

Doplněno: asi jsem se špatně zeptal, zajímají mě houby kupované v obchodech, tvláště jak jsou na tom hnědé žampióny a shii take v porovnání s výše jmenovanými.