Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.červen 22:10

Je „nevím“ odpověď?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Já že je tady spousta otázek z oborů o kterých nic nevím a proto nemůžu přispívat, ale všim sem se že někteří se s tímhle moc netrápí a poradí i tak. Já samozřejmě nechci radit špatně, tudíž mě napadadlo, jestli bych mohl místo toho odpovídat že „to nevím“, byl by v tom problém? Je to proti kodexu? Mně by to totiž otevřelo bránu k prakticky ke každé otázce zde a měl bych možnost se zapojit úplně všude.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.červenec 19:08

Je „nevím“ odpověď?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Já že je tady spousta otázek z oborů o kterých nic nevím a proto nemůžu přispívat, ale všim sem se že někteří se s tímhle moc netrápí a poradí i tak. Já samozřejmě nechci radit špatně, tudíž mě napadadlo, jestli bych mohl místo toho odpovídat že „to nevím“, byl by v tom problém? Je to proti kodexu? Mně by to totiž otevřelo bránu k prakticky ke každé otázce zde a měl bych možnost se zapojit úplně všude.
Doplňuji:
Jen neříkejte že ne, tady je spousta otázek kam bych se se svým „nevím“ vešel, hele > http://www.od­povedi.cz/sear­ch?q=v%C3%ADte%20jak.

A když se sám dotyčný ptá, jestli to vím, tak smím, ba přímo mám povinnost odpověďět že to nevím když to opravdu nevím. Odpovídat že to vím, by byla nehorázná lež, když to nevím a neodpovídat vůbec by bylo zase čiré sobectví, jelikož já přece vím že to nevím, tak proč neporadit?

Navíc, odpovědi v podobném stylu docela nesou, mrkej na drát > http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/nevratili-jste-se-nekdo-prave-z-hurghady