Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.duben 15:56

Vařila, čas od času je d stále dělám.

Mám je ráda. i když někdy místo zelí plním stejnou náplní papikové lusky.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.duben 16:59

Vařila, čas od času je stále dělám. Základem jsou zelné listy a náplň z mletého masa atd.

Mám je ráda. i když někdy místo zelí plním stejnou náplní paprikové lusky.

Je to ukrajinské jídlo,. kdo nezná, může se podívat na recept. Nevím, zda jsou recepty stejné, nebo l se iší v ingrediencích.

https://www.go­ogle.com/sear­ch?client=fire­fox-b-d&ei=1P2iXpfSBY7U­sAfUmZvQAQ&q=re­cept+na+ukrajin­sk%C3%A9+holub­ce&oq=Recept+na+ho­lubce&gs_lcp=Cg­Zwc3ktYWIQARgBMgI­IADIGCAAQFhAeM­gYIABAWEB46BA­gAEEc6BAgAEEN­QizFY-kpgm2RoAHACeA­CAAYoBiAGxB5I­BAzEuN5gBAKABA­aoBB2d3cy13aXo&scli­ent=psy-ab

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.duben 17:12

Holuby jsem jedla kdysi v mládi, když je choval bratr. Tento pokrm připravovala máma.

Dne připravuji holubce, které vzhledem připomínají holuba., proto ten název. Základem jsou zelné listy a náplň z mletého masa atd.

Je to ukrajinské jídlo,. kdo nezná, může se podívat na recept. Nevím, zda jsou recepty stejné, nebo l se iší v ingrediencích.

https://www.go­ogle.com/sear­ch?client=fire­fox-b-d&ei=1P2iXpfSBY7U­sAfUmZvQAQ&q=re­cept+na+ukrajin­sk%C3%A9+holub­ce&oq=Recept+na+ho­lubce&gs_lcp=Cg­Zwc3ktYWIQARgBMgI­IADIGCAAQFhAeM­gYIABAWEB46BA­gAEEc6BAgAEEN­QizFY-kpgm2RoAHACeA­CAAYoBiAGxB5I­BAzEuN5gBAKABA­aoBB2d3cy13aXo&scli­ent=psy-ab