Odpověděl/a – 24.duben 15:56
Vařila, čas od času je d stále dělám.
Mám je ráda. i když někdy místo zelí plním stejnou náplní papikové lusky.
Odpověděl/a – 24.duben 16:59
Vařila, čas od času je stále dělám. Základem jsou zelné listy a náplň z mletého masa atd.
Mám je ráda. i když někdy místo zelí plním stejnou náplní paprikové lusky.
Je to ukrajinské jídlo,. kdo nezná, může se podívat na recept. Nevím, zda jsou recepty stejné, nebo l se iší v ingrediencích.
Odpověděl/a – 24.duben 17:12
Holuby jsem jedla kdysi v mládi, když je choval bratr. Tento pokrm připravovala máma.
Dne připravuji holubce, které vzhledem připomínají holuba., proto ten název. Základem jsou zelné listy a náplň z mletého masa atd.
Je to ukrajinské jídlo,. kdo nezná, může se podívat na recept. Nevím, zda jsou recepty stejné, nebo l se iší v ingrediencích.