Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.červenec 11:20

Pokud bych chtěl vybrat opravdu dobře. Tedy produkt který je opravdu kvalitní a ne jen že má úspěšný marketing a blondýnky si ho navzájem doporučují jako iphone aniž by o technické stránce věci měly sebemenší ponětí. Pak bych si sehnal květnový dTEST z tohoto roku kde je všechny velmi důkladně testovali a vybrali nejen vítěze v kategorii „nekompromisní kvalita za jakoukoliv cenu“ ale i v kategorii „trefa – ideální poměr cena / výkon“ … taková velký srovnání se totiž skutečně opírají o fakta, zatímco uživatelská doporučení jen o dojmy (často dojmy jen z jednoho maximálně dvou produktů)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.červenec 11:23

Pokud bych chtěl vybrat opravdu dobře. Tedy produkt který je opravdu kvalitní a ne jen že má úspěšný marketing a blondýnky si ho navzájem doporučují jako iphone aniž by o technické stránce věci měly sebemenší ponětí. Pak bych si sehnal květnový dTEST z tohoto roku kde je všechny velmi důkladně testovali a vybrali nejen vítěze v kategorii „nekompromisní kvalita za jakoukoliv cenu“ ale i v kategorii „trefa – ideální poměr cena / výkon“ … taková velký srovnání se totiž skutečně opírají o fakta, zatímco uživatelská doporučení jen o dojmy (často dojmy jen z jednoho maximálně dvou produktů).

Bohužel ti nemohu přímo sdělit výsledky tohoto testu, protože by to k vydavateli přeci jen nebylo fér, dost se s tím nadřeli (testovali jich najednou přes 40), ale můžeš přístup k výsledkům získat legitimně zde:

Zdroj: https://www.dtest.cz/testy-vyrobku-916/prenosne-bezdratove-reproduktory